Δίαιτα χωρίς κρέας! Χάσε 5 κιλά, διώξε τις τοξίνες και λάβε τις απαραίτητες βιταμίνες

Λίγο πριν τις γιορτές επέλεξα να ακολουθήσουμε μια δίαιτα χωρίς κρέας που -πίστεψέ με- έχει να μας “χαρίσει” πολλά καλά. Αν το καλοσκεφθείς τις χριστουγεννιάτικες μέρες, ως επί το πλείστον τρώμε αρκετό κρέας και λίπος με αποτέλεσμα να γεμίζουμε το σώμα μας με πολλές τοξίνες. Καλό θα ήταν λοιπόν, να “καθαρίσουμε” τον οργανισμό μας και να προετοιμαστούμε για τη γιορτινή περίοδο που έρχεται.

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μαρία Δρίλλη που έφτιαξε αυτό το μενού, τονίζει πως αν είσαι συνεπής και ακολουθείς τους κανόνες θα λάβεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, θα αποκτήσεις πιο λαμπερό δέρμα και -φυσικά- θα χάσεις πέντε κιλά σε ένα μήνα. Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις αυτή τη θυσία και να αποχωριστείς το κρέας για λίγο καιρό, αν έχεις βάλει στόχο να μεταμορφώσεις τη σιλουέτα σου και να προσέξεις την υγεία σου.

Η ειδικός δήλωσε: “Τα τελευταία χρόνια, οι χορτοφαγικές δίαιτες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και προωθούνται στα πλαίσια ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Αρκετοί είναι αυτοί που σπεύδουν να ακολουθήσουν ένα τέτοιο πρόγραμμα διατροφής στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από περιττά κιλά, να “χτίσουν” ένα όμορφο και καλλίγραμμο σώμα και να εξασφαλίσουν υγεία και μακροβιότητα”.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

EXTRA INFO!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Read More

And More