Χάσε 8 ΚΙΛΑ σε ένα μήνα! Μια δίαιτα για τις σύγχρονες γυναίκες

Καλές οι δίαιτες, αλλά με τους ρυθμούς που έχεις καθημερινά, μπορείς να τις ακολουθήσεις; Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για το οποίο δεν θα χρειάζεται να περνάς ώρες μέσα στην κουζίνα για να ετοιμάσεις τα γεύματά σου. Αρκεί να προμηθευτείς με τα κατάλληλα υλικά και τα… κατάλληλα τηλέφωνα delivery. Με λίγα λόγια, αυτά που πρέπει να τρως είναι εύκολα και να τα φτιάξεις (και να τα βάλεις στο ταπεράκι σου) και να τα βρεις να τα παραγγείλεις. Your choice…

ΕΚΠΛΗΞΗ!!!! ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ FREE DAY…
.
Ο Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Νικόλαος Κριαράς, ετοίμασε ειδικά για το TLIFE ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής με το οποίο μπορείς να χάσεις μέχρι και 8 κιλά το μήνα, ανάλογα με το βάρος σου. Χειμώνας έρχεται, είναι μακρύς ο δρόμος για το καλοκαίρι, δεν υπάρχει πίεση, άρα δεν έχεις κανένα λόγο να θέλεις να χάσεις αστραπιαία τα κιλά. Άλλωστε όσο πιο γρήγορα χάσεις τα περιττά κιλά, τόσο πιο πιθανό είναι να τα πάρεις πίσω… κι ακόμη παραπάνω.

Τώρα πια, διαβάζοντας το TLIFE γνωρίζεις πως οι δίαιτες αστραπή δεν επικεντρώνουν στο λίπος, αλλά στα υγρά. “To θέμα, δεν είναι να ακολουθείται μια ειδική διατροφή ή μια διατροφή με στόχο ένα προκαθορισμένο διάστημα για ελάττωση του σωματικού βάρους αλλά η ένταξη στην υγιεινή νοοτροπία, στην αντίληψη ποιες τροφές να καταναλώνονται με μετρό-προσοχή και εν αφθονία,και ποιες τροφές επηρεάζουν και τι προσφέρουν” εξηγεί ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς.

Αν θες να κατεβάσεις το πρόγραμμα διατροφής στον υπολογιστή σου και να το έχεις μαζί σου στο σπίτι αλλά και στη δουλειά, τότε κάνε κλικ εδώ και εκτύπωσε τον πίνακα

FREE SUNDAY

Κι επειδή το φαγητό είναι απόλαυση και όσο κακό μπορεί να σου κάνει να τρως ακατάστατα, άλλο τόσο επιβαρύνεις τον οργανισμό σου όταν νιώθεις να περιορίζεσαι, η Κυριακή είναι Free Day…Αν επιθυμείς λοιπόν φάε το γλυκό που σου αρέσει – αντί για τα 2 φρούτα του προγράμματος – και αντικατάστησε το μεσημεριανό σου γεύμα με ότι επιθυμείς.
Καλό είναι βέβαια, εφόσον θα έχεις φάει ό,τι θες μέσα στην ημέρα να φας λίγο πιο ελαφριά το βράδι. 1 γιαούρτι και χυμός φρούτων (καλύτερα όχι πορτοκάλι) είναι η ιδανική επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση εσύ πρέπει να θυμάσαι πως εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι να συνηθίσεις στην σωστή διατροφή η οποία και θα σου φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. “Η διατροφή και η χρησιμοποίηση της, είναι θέμα παιδείας και ψυχολογίας και όχι θέμα συγκεκριμένου “καλουπιού” και άβουλης ακολουθίας διατροφικών συστάσεων” επισημαίνει ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς.

TA ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

Read More

And More