Διώξε τα ψωμάκια: Η δίαιτα που θα εξαφανίσει το λίπος από την περιφέρεια

Ο μεγαλύτερος εχθρός μιας γυναίκας είναι φυσικά η κυτταρίτιδα. Ο αμέσως επόμενος όμως; Τα ψωμάκια! Είναι κάτι που κληρονόμησες από τη μαμά σου ή κάτι που απέκτησες από τη λάθος διατροφή και την ελάχιστη (έως καθόλου) άσκηση. Ήρθαν, έκατσαν, αλλά τώρα θα εξαφανιστούν! Πως; Η λύση είναι μια και σχετικά εύκολη (αν έχεις επιμονή και υπομονή). Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δάφνη Γκούμα, μας προτείνει το ιδανική δίαιτα για να χάσουμε επιτέλους τα ενοχλητικά ψωμάκια. Ή περιφέρεια. Η λέξη αλλάζει, αλλά το πρόβλημα μένει ίδιο.

Οπότε, σταμάτα να κατηγορείς τα ρούχα που δεν σε κολακεύουν και το μαγιό που “τονίζει” το πρόβλημα και ξεκίνα δουλίτσα. Ακολούθησε, λοιπόν, το διατροφικό μενού, πίνε πολύ νερό (απόλυτος σύμμαχος στη διάσπαση του λίπους) και μείνε συντονισμένη στο πρόγραμμα του γυμναστηρίου και να είσαι σίγουρη πως σε ένα μήνα θα έχεις δει τεράστια διαφορά. Έτοιμη;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Read More

And More