Γρήγορη δίαιτα: Χάσε έως και 8 κιλά σε ένα μήνα με ένα εύκολο μενού αδυνατίσματος!

Χρειάζεσαι να χάσεις γρήγορα και πολλά κιλά για να αισθανθείς όμορφα με την εμφάνισή σου; Ο ερχομός της νέας χρονιάς σε έχει αγχώσει γιατί υποσχέθηκες στον εαυτό σου το 2016 να σε βρει αδύνατη; Ψυχραιμία!

Σου έχουμε εδώ την καλύτερη δίαιτα για να χάσεις γρήγορα τα κιλά που θέλεις. Ο σύμβουλος διατροφής και personal trainer Θαλής Παναγιώτου, ετοίμασε ένα εύκολο μενού για να χάσεις 6-8 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς να πεινάσεις! Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να μένεις νηστική όλη μέρα γιατί αυτό φέρνει αντίθετο αποτέλεσμα. Η καθημερινή γυμναστική σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι που φέρνει και την επιτυχία!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Να θυμάσαι κάτι πολύ σημαντικό για τη γρήγορη και μεγάλη απώλεια βάρους: Ότι το να μένεις νηστική και να κάνεις στερητικές δίαιτες, έχει αντίθετο αποτέλεσμα και βάζει σε κίνδυνο την υγεία σου. Αντιθέτως, εάν ακολουθείς ένα ισορροπημένο μενού, κάνεις καθημερινή γυμναστική και ακολουθείς τους παρακάτω κανόνες, θα χάσεις τα κιλά που θέλεις πολύ σύντομα.

1. Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως .

2. Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.

3. Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.

4. Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.

5. Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

6. Να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα. Μην μένεις νηστική πάνω από 3 ώρες.


Επιμέλεια: Θεοδωροπούλου Δέσποινα

Read More

And More