Γύρισες από τις διακοπές; Αυτή η δίαιτα θα σε απαλλάξει από τα κιλά που πήρες!

Φίλη μου η αλήθεια είναι πως αυτές οι μέρες δεν είναι από τις αγαπημένες μας για δύο λόγους: α) οι περισσότερες γυρίσαμε από τις διακοπές και αυτό είναι λίγο στενάχωρο και β) όταν γυρίσαμε σπίτι μας είδαμε τα ρούχα να στενεύουν και το δείκτη της ζυγαριάς “πιο ψηλά” από εκεί που τον αφήσαμε. Ένα σοκ το πάθαμε η αλήθεια είναι, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας: Φάγαμε! Και ήπιαμε! Και το ευχαριστηθήκαμε και καμία ενοχή για τις ατασθαλίες μας δεν είχαμε. Πώς θα επανέλθουμε όμως τώρα στα κανονικά μας κιλά και πίσω στη σωστή διατροφή που ακολουθούσαμε; Με αυτήν τη δίαιτα που ετοίμασε η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη.

Η ειδικός μας καθησυχάζει, λέγοντάς μας πως δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε, αφού αυτά τα κιλά δεν είναι λίπος και ότι μπορούμε να χάσουμε έως και 4 ή και παραπάνω -με συστηματική γυμναστική– αν ακολουθήσουμε αυτό το πρόγραμμα.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More