Η δίαιτα που ψάχνεις! Χάσε 1,5 κιλό την εβδομάδα χωρίς στερήσεις…

Πάντα η απόφαση για να ξεκινήσεις δίαιτα είναι η πιο δύσκολη. Συνέχεια το αναβάλεις γιατί ξέρεις πως δεν μπορείς να περιορίσεις τον εαυτό σου. Και κυρίως γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να νιώθεις συνεχώς πως πεινάς. Το παρακάτω μενού περιλαμβάνει έξι μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα για να καταπολεμήσεις ακριβώς αυτό.

Μέχρι να αισθανθείς και πάλι λιγούρα θα έχεις ένα σνακ ή ένα πιάτο το οποίο θα σε “κρατήσει” μέχρι την επόμενη ώρα που πρέπει να φας κάτι. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις χάσει 1,5 κιλό, χωρίς να το καταλάβεις!

“Αν μια γυναίκα που εφαρμόζει πρώτη φορά δίαιτα ακολουθήσει το παρακάτω μενού πιστά και με σύνεση, τότε θα έχει την δυνατότητα να χάσει 1,5 κιλό” αναφέρει ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς που ετοίμασε το εβδομαδιαίο μενού.

Μπορείς να εκτυπώσεις την δίαιτα και να την έχεις πάντα μαζί σου κάνοντας “κλικ” εδώ




Σημείωση: Τα κουτάκια ”προ ύπνου” τα οποία έχουν
Χ, είναι οι ημέρες της εβδομάδας όπου δεν πρέπει να καταναλώσεις κάτι μετά το βραδινό σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ
:
“Αξίζει να τονισθεί, ότι η συγκεκριμένη διατροφή ενδείκνυται για γυναίκα ηλικίας 23 έως 34, με μέτρια επιβάρυνση εντός και εκτός εργασίας”. εξηγεί ο κ. Κριαράς. Ο διαιτολόγος επισημαίνει πως υπάρχουν κάποιες γυναίκες που καλό θα ήταν να μην ακολουθήσουν την παραπάνω δίαιτα. “Σαφώς και δεν θα πρέπει να ακολουθηθεί από άτομα τα οποία υποφέρουν από διάφορα νοσήματα όπως είναι η φλεγμονή και οι νόσοι του θυρεοειδούς, αυξημένο σάκχαρο, αναιμία, πολυκυστικές ωοθήκες, αιμορροΐδες κλπ”.

Read More

And More