Η δίαιτα της… ταβέρνας: Χάσε 4 κιλά το μήνα τρώγοντας έξω

Αν είσαι σε φάση που κάθε σουκού τρως έξω ή ετοιμάζεις βαλίτσες και βρίσκεσαι ένα βήμα μακριά από τον καλοκαιρινό σου προορισμό, μην ξεχάσεις να εκτυπώσεις αυτή τη δίαιτα! Γιατί; Επειδή σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλα τα εδέσματα στις ταβέρνες, ενώ ταυτόχρονα τα κιλά σου μειώνονται. Κι όμως γίνεται!

Ευθύς αμέσως θα σου εξηγήσω τα πάντα για να γίνει πιο κατανοητό το θέμα! Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη, έχει φτιάξει ένα μενού που θα σε βοηθήσει να χάσεις 4 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς να στερηθείς τίποτα. Για την ακρίβεια, τα μεσημεριανά σου γεύματα απαρτίζονται από λαχταριστές προτάσεις που μπορείς να βρεις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια, ενώ το βραδινό διατηρεί τη light εκδοχή που πρέπει να έχει, αλλά και πάλι μπορείς να τα βρεις στο μενού κάποιου μαγαζιού.

Νομίζω ότι δεν μπορούσα να γίνω περισσότερο κατανοητή! Ας περάσουμε στην πράξη και ας τσεκάρουμε το μενού.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More