Κυτταρίτιδα: Η δίαιτα που χρειάζεσαι για να εξαφανίσεις την όψη του φλοιού πορτοκαλιού

Δυστυχώς, υπάρχει μια ατέλεια στα γυναικεία σώματα που δεν κάνει διακρίσεις και -ναι- μπορεί να “χτυπήσει” ακόμα και τις πιο αδύνατες σιλουέτες. Αυτή η ατέλεια ονομάζεται κυτταρίτιδα και για να πάτησε “κλικ” σε αυτό το θέμα σημαίνει ότι έχετε συστηθεί (και σίγουρα αυτό σε ενοχλεί)! Το θετικό, παρόλα αυτά, είναι πως υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουμε! Με τη δίαιτα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδαα που μας δίνει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Θαλής Παναγιώτου, να είσαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό από τώρα θα έχεις ξεφορτωθεί αυτήν την ατέλεια. Ακολούθησε την συγκεκριμένη διατροφή που θα βρεις παρακάτω, τα tips που μας δίνει ο ειδικός και ξεκίνησε ή συνέχισε να πηγαίνεις στο γυμναστήριο που είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να καταπολεμήσεις αυτόν τον εχθρό.

Καιρός λοιπόν να αδράξουμε αυτόν το χρόνο και να νικήσουμε αυτό το μικρό ή μεγάλο ψεγάδι (όπως το βλέπει η κάθε μια) στη σιλουέτα μας!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Extra Tips!

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More