Προετοιμασία για το μπικίνι: Μια σούπερ απλή δίαιτα για να χάσεις 5 κιλά

Αν η απώλεια λίπους βρίσκεται στα σχέδιά σου, τότε διαβάζεις το ιδανικό άρθρο, την κατάλληλη στιγμή! Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Γεωργία Καπώλη, προτείνει σε όλες εμάς μια super δίαιτα για να χάσουμε σε ένα μήνα 5 κιλά λίπους από όλο το σώμα. Ναι, πέντε κιλά λίπους! Δεν θα χάσουμε ούτε υγρά, ούτε φυσικά μύες. Έτσι είναι οι σωστές οι δίαιτες! Ξέρεις και κάτι άλλο; Είναι ιδανική για όλες εμάς που έχουμε μπει σε πρόγραμμα (νοερά τουλάχιστον) και ως γνήσιες fitness addicts, θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι να φορέσουμε το μαγιό μας χωρίς κανένα… σωματικό ψεγάδι!

Το θέμα με την απώλεια λίπους όμως, δεν είναι μόνο αισθητικό! Οφείλεις να γνωρίζεις ότι αυτός ο επικίνδυνος εχθρός επηρεάζει σημαντικά και το κομμάτι της υγείας. Το λίπος έχει την ιδιότητα να εκκρίνει τις ορμόνες του στρες, όπως την κορτιζόλη και άλλες φλεγμονώδεις ουσίες που ονομάζονται κυτοκίνες, οι οποίες επηρεάζουν την παραγωγή της ινσουλίνης. Το αποτέλεσμα; Αυξημένος κίνδυνος ανάπτυξης σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και καρδιακής νόσου.

Μετά από αυτές τις βασικές πληροφορίες, πάμε να δούμε το μενού που έφτιαξε για εμάς η ειδικός!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Extra tip από την ειδικό:

  • Μαζί με κάθε μεσημεριανό να πίνεις 1 ποτήρι πράσινο τσάι

 

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

 

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More