Θέλεις να αδυνατίσεις; Κάνε τη δίαιτα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι πιο εύκολο να χάσεις κιλά. Εκμεταλλεύσου το…

…για να επιστρέψεις από τις διακοπές πιο όμορφη και αδύνατη από ποτέ. “Προσέχοντας αρκετά τη διατροφή μας το καλοκαίρι μπορούμε να διατηρήσουμε το βάρος μας σταθερό ή με λίγη παραπάνω κίνηση να χάσουμε λίγα περιττά κιλά” υποστηρίζει ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας.

Το κολύμπι, οι περίπατοι, τα παιχνίδια στην παραλία είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας. Αν εκμεταλλευτούμε την άνεση χρόνου και την απουσία ψυχολογικών πιέσεων που προσφέρει η ξεγνοιασιά των διακοπών και έχουμε στο μυαλό μας μερικές απλές συμβουλές – τακτικές, θα καταφέρουμε να αδυνατίσουμε ή τουλάχιστον να μείνουμε σταθεροί στα κιλά μας.

Συνδυάζοντας το φαγητό με την αυξημένη φυσική δραστηριότητα που μπορούν να προσφέρουν οι διακοπές, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απλά.
Ο κλινικός διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας έχει ετοιμάσει για εσένα δύο διαφορετικά μενού, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Κάνε κλικ για να κατεβάσεις το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ή

Επίλεξε το δεύτερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΒΑΡΟΥΣ


H ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ

Οι ώρες στην παραλία, προσφέρονται για πολλών ειδών ασκήσεις και παιχνίδια. Βόλεϊ στην παραλία, ρακέτες ακόμα και περπάτημα πάνω στην άμμο. Πολλές ασκήσεις μπορούμε να κάνουμε και μέσα στη θάλασσα.
Ακόμη και αν δεν ξέρουμε να κολυμπάμε, καλό θα ήταν να περπατάμε μέσα στο νερό και να κινούμαστε όση ώρα θα είμαστε μέσα σ’ αυτό. Επίσης η γυμναστική μέσα στο νερό βοηθά σημαντικά στη βελτίωση της κυτταρίτιδας αλλά και στη σύσφιξη του δέρματος σαν μία μορφή θαλασσοθεραπείας.
Όσο περισσότερο θα μένουμε μέσα στο νερό, τόσο περισσότερο δεχόμαστε τις ευεργετικές επιδράσεις του θαλασσινού νερού. Η καλύτερη στιγμή για να βγούμε από τη θάλασσα είναι όταν θα έχουν μαλακώσει αρκετά τα άκρα των δαχτύλων μας.
Οι σημαντικότερες από τις ασκήσεις που σας προτείνουμε είναι τα ψαλιδάκια μέσα στο νερό με τεντωμένα τα πόδια και οι διάφορες παραλλαγές τους (20 ψαλιδάκια από 5 έως 10 σετ καθημερινά θα βοηθήσουν αποτελεσματικά την προσπάθειά μας). Επίσης η κίνηση μέσα στη θάλασσα όπως ακριβώς όταν τρέχουμε έξω από το νερό είναι ιδανική γιατί γυμνάζει και σφίγγει όλο το σώμα όπως την κοιλιά, το στήθος, την πλάτη, τα χέρια και όχι μόνο τα πόδια. Κάνε κλικ αν θες περισσότερες ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Read More

And More