Διαλογισμός μέσω internet, γίνεται; Φυσικά…

Πρωινό ξύπνημα στις 7.00! Έναν καφέ στα γρήγορα, ντύσιμο και …δρόμο. Η κίνηση είναι πάλι αφόρητη. Πάλι θα αργήσεις στη δουλειά. Στο γραφείο σε περιμένουν ένας σωρός υποχρεώσεις. Και τι θα μαγειρέψεις για το μεσημέρι; Ξέχασες να πάρεις ψωμί στο γυρισμό για το σπίτι. Ήρθε και ο λογαριασμός… ΑΝΑΣΑ! Μια βαθιά ανάσα κι όλα θα πάνε καλά.

Οι σωστές μακρόσυρτες αναπνοές θα σε βοηθήσουν να δεις και πάλι τον κόσμο με άλλο μάτι. Να παρατηρήσεις πως η φούστα που φόρεσες σήμερα σου πηγαίνει εκπληκτικά. Τα δεντράκια που βρίσκονται στο δρόμο έχουν πάρει ένα απίθανο μοβ-λιλά χρώμα και ό,τι σύντομα έρχεται Σαββατοκύριακο και θα πας βόλτα στη θάλασσα που τόσο σε ηρεμεί. Πώς όμως θα τις πάρεις τις ανάσες σωστά; Μα φυσικά από το internet. Τελικά το διαδίκτυο μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα.

Ας αναπνεύσουμε μαζί…
Πληκτρολογώντας “Do as One” και ανοίγοντας τα ηχεία του υπολογιστή σου θα καταφέρεις να χαλαρώσεις. Ξέκλεψε 10 λεπτά στο γραφείο με τα ακουστικά. Κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει που αναπνέεις! Το Do as one είναι ένας δικτυακός χώρος που υπόσχεται να σου φέρει την εσωτερική γαλήνη και ευεξία που χρειάζεσαι σε καταστάσεις έντονου στρες. Πάτησε το κουμπί και ένα τεράστιο μπαλόνι θα φουσκώνει και θα ξεφουσκώνει δίνοντάς το ρυθμό για την σωστή αναπνοή που θα σε χαλαρώσει.

Σκοπός του; Να ενώσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις αναπνοές τους και μαζί με αυτές την θετική τους ενέργεια για να αισθανθούν καλύτερα. Οι ιδρυτές του επιθυμούν να καταφέρουν να συγχρονίσουν στο άμεσο μέλλον ένα εκατομμύριο ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να αναπνεύσουν μαζί.

Ας γελάσουμε μαζί…
Έχεις παρατηρήσει ποτέ πως αν κάποιος δίπλα σου ξεσπάσει σε γέλια τότε νιώθεις κι εσύ την ανάγκη να γελάσεις; Αυτόματα συσπώνται τα χείλη και ανοίγει διάπλατα το χαμόγελο! Μέσα στο Do as one θα βρεις και τα ειδικά room, όπου μπορείς να γελάσεις με την ψυχή σου. Ένα ψηφιακό ξεκαρδιστικό γέλιο σου δίνει τον τόνο. Γέλασε με την ψυχή σου και νιώσε την ένταση και την πίεση της ημέρας να φεύγει. Μην ντραπείς αν μπει κάποιος απότομα στο δωμάτιο… δεν κάνεις κάτι κακό! Απλά γελάς!

Χρωματοθεραπεία…

Πόσες φορές δεν ένιωσες τη ζέστη να σε περιβάλει, όταν βρέθηκες σε ένα χώρο με έντονο κόκκινο χρώμα; Ή αντίστοιχα μια γαλήνη και δροσιά σε ένα δωμάτιο όπου κυριαρχεί το μπλε; Κάνε κλικ εδώ και συνδύασε τις αναζωογονητικές αναπνοές με όλο το φάσμα των χρωμάτων.

Read More

And More