6 diet tips από τον Δημήτρη Γρηγοράκη για να κάνεις RESTART στο μεταβολισμό ως το καλοκαίρι

To καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά και ψάχνεις τρόπους να βάλεις φωτιά στο μεταβολισμό σου και να χάσεις τα περιττά κιλά, ώστε να είσαι έτοιμη για την παραλία. Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης έχει τα έξι σημεία κλειδί για να κάνεις RESTART και να χάσεις βάρος πριν καλά καλά κατεβάσεις τα καλοκαιρινά σου από τη ντουλάπα.

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει τα συστατικά που πρέπει να προσφέρεις στο σώμα σου, αλλά και προτάσεις με πιάτα που θα στα χαρίσουν για να πετύχεις το στόχο σου. “Κάνε ένα Restart και ξύπνησε το μεταβολισμό σου. Διάβασε τα 6 μυστικά επανεκκίνησης του μεταβολισμού για καλλίγραμμο σώμα μέχρι το καλοκαίρι

ΚΛΕΙΔΙ νο. 1
Τα καλά λιπαρά (ω3 και μονοακόρεστα λιπαρά) για βέλτιστη ρύθμιση του μεταβολισμού.

/

Σε ποια πιάτα θα τα βρεις: Καρύδια, ψάρι, αβοκάντο και ελιές. Βρες συνταγές με αβοκάντο με ένα “κλικ” εδώ.

ΚΛΕΙΔΙ νο. 2
Προβιοτικά για καλύτερη λειτουργία του εντέρου και μέγιστη απορρόφηση όλων των θρεπτικών συστατικών.

/

Σε ποια πιάτα θα τα βρεις: Κεφίρ (μπορούμε να προσθέσουμε κανέλα για περισσότερα αντιοξειδωτικά), γάλα, ξινογαλα, κανέλλα. Δες τρόπους να βάλεις το κεφίρ σε smoothie, αλλά και λαχταριστά γλυκά και συνταγές με ένα κλικ εδώ.

ΚΛΕΙΔΙ νο. 3
Αποτοξίνωση και Αντιοξειδωτικά μαζί στο ίδιο πιάτο.

/

Σε ποια πιάτα θα τα βρεις: Φρόντισε να βάλεις στο πρωινό ή μέσα στη διάρκεια της ημέρα το χυμό ρόδι. Κάνε “κλικ” εδώ για να βρεις smoothies και super fit χυμούς με βάση το ρόδι.

ΚΛΕΙΔΙ νο. 4
Βιταμίνη D για προστασία του ανοσοποιητικού και του μεταβολισμού.

/

Σε ποια πιάτα θα τη βρεις: Συκώτι, αυγό, μικρά ψαράκια με το κόκκαλο. Η Βιταμίνη D ενισχύει το αμυντικό μας σύστημα λειτουργώντας ως προστατευτική ομπρέλα.

Smarti Tip: Φυσικά τη βιταμίνη D θα τη βρεις και με την σωστή και ασφαλή έκθεσή σου στον ήλιο. Δεν την αποκαλούν τυχαία βιταμίνη του ήλιου. Μάθε περισσότερα με ένα “κλικ” εδώ.

ΚΛΕΙΔΙ νο. 5
Με τη δύναμη των πρωτεινών… Χορταίνουν ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το μεταβολισμό.

/

Σε ποια πιάτα θα τις βρεις: Κοτόπουλο, Αυγό, Τυρί χαμηλών λιπαρών. Τι είναι αυτό που κάνει την πρωτεΐνη τόσο κατάλληλη για τη δίαιτα; Μάθε τα πάντα με ένα “κλικ” εδώ.

ΚΛΕΙΔΙ νο. 6
Αντίσταση στους «πειρασμούς». Όλα καλά ως εδώ! Πρέπει όμως να βρεις και τρικς να αποφύγεις τους λιπαρούς και γεμάτους θερμίδες πειρασμούς. Ο Δημήτρης Γρηγοράκης έχει μερικά χρήσιμα tips!

Κι αν βρεθείς σε δίλλημμα; Ρίξε μια ματιά σε μια σειρά από κλασικά και ανεπανάληπτα γλυκά και ποιο να επιλέξεις για να φροντίσεις τη σιλουέττα σου. [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]
/

Έξυπνα τρικ για να μη στερούμαστε και να χάνουμε βάρος: Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να πεις το μεγάλο ΟΧΙ στα γλυκά, αλλά και τα αλμυρά που σε βάζουν σε πειρασμό; Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης έχει μερικές προτάσεις:

– Σοκολάτα & Αμύγδαλα
– Μαύρο ψωμί με ταχίνι, μέλι, αμύγδαλα και κανέλα
– Ελεύθερο δείπνο μία φορά την εβδομάδα
– Ένα πρωτεϊνικό σνάκ (αυγό, σούπα) 15′ λεπτά πριν το δείπνο.

Read More

And More