ALPILAND: Το τυρί που θα ταξιδέψει τον ουρανίσκο σου στον καθαρό αέρα των Αυστριακών Άλπεων

Καλοκαιράκι. Και προφανώς σε βρίσκω σε κάποια παραλία, αραχτή, να ακούς το κυματάκι και να παίρνεις ανάσες δροσιάς και ανεμελιάς. Τι θα έλεγες λοιπόν να σε ταξιδέψω κάπου πιο μακριά; Τι θα έλεγες να σε κάνω μια βόλτα στις Αυστριακές Άλπεις; Ένα ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση, μυρωδιές, καθαρό αέρα, εμπειρίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Ένα ταξίδι στις μικρές οικογενειακές φάρμες, όπου φτιάχνεται το τυρί ALPILAND.

Να είχες λίγο τυράκι τώρα εκεί στην ξαπλώστρα, ε; Λίγο edam, λίγο gouda, emmental ή mozzarella με μερικά ντοματίνια… Παράδεισος! Με παράδοση 120 χρόνων, πάθος για την αυθεντική γεύση και αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον, το mission της ALPILAND είναι να φέρνει γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, κάθε μέρα.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι για να ταξιδέψεις στις Αυστριακές Άλπεις. Μπορείς να το κάνεις καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι. Το “μεταφορικό” σου μέσο είναι οι γευστικοί σου κάλυκες και οι επιλογές σου. Τα τυριά ALPILAND έρχονται στη ζωή σου για να απογειώσουν τον ουρανίσκο σου, να ανεβάσουν το επίπεδο στα σνακ, στις μαγειρικές σου, στις συνταγές σου.

Έχοντας ως πρώτη ύλη το αγνό γάλα που παράγεται σε μικρές παραδοσιακές φάρμες και πάντα με σεβασμό στη βιοποικιλότητα, το οικοσύστημα και τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντος, η ALPILAND κάνει το μεγάλο της όραμα πραγματικότητα, προσφέροντας ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι με κάθε προϊόν της μεγάλης ποικιλίας της.

Edam, gouda, emmental, mozzarella… Κεφαλοτύρι, αγελαδινό και κατσικίσιο τυρί για σαγανάκι, συνθέτουν έναν καμβά για μεγάλες γευστικές εμπειρίες και στιγμές απόλυτης απόλαυσης που μένουν αξέχαστες.

Ένα πλατό τυριών με αποξηραμένα σύκα ή την αγαπημένη σου μαρμελάδα. Κάπου όμορφα, μια καλοκαιρινή νύχτα. Μια υψηλής γαστρονομίας καλημέρα, με τυρένιο πρωινό. Μεσημεριανά γεύματα με νοστιμιά που σε ταξιδεύει σε μέρη με ιστορία…

Η ιστορία της ALPILAND είναι μία συναρπαστική ιστορία. Απλή, αυθεντική, προσωπική. Και είναι ώρα να την ανακαλύψεις…

«Κάθε μπουκιά, κάθε κομματάκι τυριού ALPILAND, σε μεταφέρει στις Αυστριακές Άλπεις, στις μικρές οικογενειακές φάρμες, στον τόπο όπου φτιάχνεται η πρώτη ύλη». Απολαμβάνεις τη μοναδική γεύση και μεταφέρεσαι σε έναν κόσμο γεμάτο μυρωδιές, καθαρό αέρα, εμπειρίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Ένα ταξίδι μέσα από ήχους, εικόνες και αξίες που είναι οικείες στον καθένα μας και κάπως έτσι μεταφέρεσαι με το μυαλό σου εκεί που αρχίζουν όλα…

Μια καμπάνια γεμάτη γεύση, που αφηγείται ένα νόστιμο παραμύθι όπου οι γευστικοί σου κάλυκες απογειώνονται. Οι οικογενειακές φάρμες εκεί στις Αυστριακές Άλπεις, η παράδοση των 120 χρόνων, το ποιοτικό γάλα οπτικοποιούνται με μια υπέροχη γραφιστική αισθητική και μας ταξιδεύουν στον μοναδικό ALPILAND κόσμο. 

Το ταξίδι ξεκινάει από τις κορυφές των Άλπεων και κατεβαίνει στις οικογενειακές φάρμες, όπου, με εμπειρία ετών, οι κτηνοτρόφοι της ALPILAND φροντίζουν για τη διατροφή και την ευημερία των ζώων. Έτσι, παράγεται η πρώτη ύλη: το αγνό, ποιοτικό γάλα των τυριών ALPILAND. Αυτό που σύμφωνα με την παράδοση 120 χρόνων μετατρέπεται στις υπέροχες γεύσεις των ευρωπαϊκών τυριών που απολαμβάνεις κάθε μέρα.

Ω ναι! Το τυρί σου έχει ευρωπαϊκή υπογραφή και γεύση. Η καλοζωισμένη αγελάδα σού κλείνει συνωμοτικά το μάτι από τη δροσιά των Αστριακών Άλπεων και τα ψώνια σου πια αλλάζουν λογότυπο.

Τι; Τυρί. Τυρί, όπως ALPILAND