Alpiland: Ένα τυρί που φέρνει τις Αυστριακές Άλπεις στο τραπέζι σου

Έχεις φτιάξει το τέλειο γεύμα. Σερβίρεις στα αγαπημένα σου πιάτα, τα συνοδεύεις με σαλάτα εποχής, αλλά νιώθεις ότι κάτι λείπει. Μια «πινελιά» που θα τα ολοκληρώσει. Μπορείς να φανταστείς ποια είναι; Αν όχι, θα σου δώσω την τέλεια ιδέα. Μερικά κομμάτια, λαχταριστό τυρί, γεμάτα πλούσια και μοναδική γεύση. Τι θα έλεγες αν προέρχεται από τις Αυστριακές Άλπεις; Με γάλα από μικρές παραδοσιακές φάρμες; Αν το βρίσκεις δελεαστικό σου έχω την τέλεια πρόταση και ονομάζεται ALPILAND. Τα τυριά της κρύβουν παράδοση 120 χρόνων και δημιουργούνται με πάθος. Η αυθεντική τους γεύση οφείλεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης διατροφικής αξίας. Και η γεύση τους είναι απλά μοναδική.

 

Η ALPILAND σέβεται την βιοποικιλότητα, το οικοσύστημα και τους φυσικούς περιβαλλοντικούς πόρους. Οι αγελάδες της βοσκούν ελεύθερες στα λιβάδια, και φροντίζει να είναι «χαρούμενες», καθώς γνωρίζει ότι “Υγιείς αγελάδες παράγουν υγιές γάλα”. Στόχος της είναι μέσω της προϊοντικής της γκάμας, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τυριών: Edam, Gouda, Emmental, Mozzarella, Κεφαλοτύρι, Αγελαδινό αλλά και Κατσικίσιο τυρί για υπέροχο σαγανάκι, να σε οδηγήσει σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
Όραμά της είναι να προσφέρει τυριά υψηλής ποιότητας από την Αυστρία, στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, κάθε μέρα!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μπορείς να φτιάξεις ένα θρεπτικό πρωϊνό, σνακ για εσένα στο γραφείο ή για τα παιδιά στο σχολείο. Αν έχεις διάθεση να χαρίσεις στο μεσημεριανό σου μια ξεχωριστή νότα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις ένα ή και περισσότερα τυριά στο φαγητό που ετοιμάζεις. Αν πάλι το βράδυ έχεις καλεσμένους και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις, ένα πλατό τυριών θα σε ανακηρύξει στην καλύτερη οικοδέσποινα ever και είναι σίγουρο πως οι φίλοι σου θα σε λατρέψουν.

Πίσω από την ALPILAND κρύβεται μια ιστορία που είναι στ’ αλήθεια συναρπαστική, αυθεντική και ταυτόχρονα προσωπική.
Κάπως έτσι, η πρωτότυπη καμπάνια της ALPILAND, αποκτά μία ολότελα δική της προσωπικότητα και χαρακτήρα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ένα εξαιρετικό -ομολογουμένως μας εντυπωσίασε- animation, ξεκινάς από τις κορυφές των Άλπεων, κατηφορίζεις στις παραδοσιακές Αυστριακές φάρμες, συναντάς τους κτηνοτρόφους που φροντίζουν με αμέριστη αγάπη τα ζώα τους που παράγουν την πρώτη ύλη: Το αγνό γάλα των τυριών ALPILAND.

«Κάθε μπουκιά, κάθε κομματάκι τυριού ALPILAND, σε μεταφέρει στις Αυστριακές Άλπεις, στις μικρές παραδοσιακές οικογενειακές φάρμες, στον ίδιο τον τόπο όπου παράγεται η πρώτη ύλη». Μυρίζεις τη φύση, νιώθεις τον καθαρό αέρα στο σώμα σου, περπατάς στα λιβάδια, ακούς τους ήχους, βλέπεις τα βουνά, αγγίζεις τα ζώα. Κάθε φορά που απολαμβάνεις το αγαπημένο σου τυρί ALPILAND, μαγεύεσαι από τις εικόνες και ταξιδεύεις σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και υπέροχες μυρωδιές.

Το πρωτότυπο, ολιγόλεπτο βίντεο, συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία, συναρμολογεί τα κομμάτια της συναρπαστικής πορείας 120 χρόνων των μοναδικών τυροκομικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή παράδοση, της ALPLILAND.