Δοκίμασα μια πεντανόστιμη μπάρα με… κοινωνική ευαισθησία!

Η καθημερινή μου στάση για καφέ, εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά σήμερα. Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως όπως και αν ξεκινήσει η ημέρα, αργήσω-δεν αργήσω να ξυπνήσω, θα σταματήσω να πάρω ένα λαχταριστό, αχνιστό καπουτσίνο. Σκέτο παιδιά, η ζάχαρη δεν είναι για τον καφέ. Και τώρα θα αναρωτιέστε πού γίνεται αυτή η στάση, είμαι σίγουρη. Η στάση είναι μία και είναι σταθερή αξία. Γίνεται πάντα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Και δεν είναι άλλο από τον Γρηγόρη, όπου δοκίμασα τον καφέ του όταν άνοιξε ένα κατάστημα ακριβώς δίπλα στο γραφείο μας. Και είπα εδώ είμαστε! Φιλική συμβουλή: Όταν βρεις κάποιον να κάνει καλό καφέ, μην τον αφήσεις για να ξεκινήσεις τους πειραματισμούς. Α! Και μην πίνεις τον καφέ σου με ζάχαρη. Το είπα ξανά αυτό;

Η σημερινή στάση μου λοιπόν στον Γρηγόρη, έκρυβε εκπλήξεις, που με ενθουσίασαν και έδωσα έξτρα πόντους στην συγκεκριμένη εταιρία. Μέχρι να ετοιμαστεί ο καφές μου, χάζευα τα προϊόντα στις βιτρίνες και γύρω από το ταμείο και κάπου εκεί έπεσα πάνω στην μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks.

 

Τι το ιδιαίτερο έχει το συγκεκριμένο προϊόν και μου τράβηξε την προσοχή; Συσκευάζεται από νέους με αναπηρία. Εξηγώ αμέσως! Με στόχο τη συμπερίληψη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους, ο Γρηγόρης ένωσε τις δυνάμεις του με την School Synergy Snacks, μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (Κοιν.Σ.Επ.), που έχει ως αποστολή της την επαγγελματική αποκατάσταση νέων με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Το αποτέλεσμα αυτής τη συνεργασίας; Οι μπάρες Γρηγόρης – School Synergy Snacks, οι οποίες συσκευάζονται από τους νέους με αναπηρία. Έτσι πλέον μπορούν να εργάζονται, να βιοπορίζονται και να αυτονομούνται, όσον αυτό είναι δυνατό.

Την ίδια στιγμή με κάθε αγορά αυτής της μπάρας, στηρίζουμε κι εμείς την εργασία των νέων με αναπηρία και γινόμαστε αρωγοί σε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια ένταξής τους στο επιχειρησιακό στίβο. Με κάθε μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks που αγοράζουμε, τους δίνουμε την ευκαιρία να εξελιχθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν. Τους δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσουν γνώση, χαρά, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά τους. Μα πάνω από όλα τους στηρίζουμε έτσι ώστε να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους με ένα αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο.

Εγώ πάντως αγόρασα. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Και επειδή ξεκίνησα με το κοινωνικό πρόσημο της μπάρας Γρηγόρης – School Synergy Snacks, οφείλω να ομολογήσω πως ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά, μα εξαιρετικά, γευστική! Με πρωτεΐνη και μαύρη σταφίδα, έχει υψηλή διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών και το καλύτερο(!) είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Θα τη βρείτε σε μια μοντέρνα και γεμάτη χρώμα συσκευασία, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο gregorys.gr ή το Gregory’s e-order app.