Τι θα φάμε σήμερα; Light συνταγές με λιγότερες από 200 θερμίδες…

Αναζητάς πιάτα ξεχωριστά, ελαφριά και καλοκαιρινά… Συνταγές με υλικά εποχής για να κάνεις διατροφή, χωρίς να περιοριστείς στα κλασικά διαιτητικά φαγητά! Είσαι στο πιο κατάλληλο σημείο. Ζηλέψαμε τις ολόφρεσκες, λαχταριστές σταφίδες και ανακαλύψαμε πέντε διαφορετικούς τρόπους να τις ετοιμάσεις, ως κυρίως πιάτο, ορεκτικό, γλυκό, σαλάτα και cocktail. Και το πιο σημαντικό; Φροντίσαμε οι συνταγές να είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και με θερμίδες που δεν ξεπερνούν τις 200 (Kcal) η μερίδα!

Κάνε κλικ επάνω στις κάρτες για να δεις αναλυτικά κάθε συνταγή…
src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/08/carte_1.jpg

Diet Tips: Σταφύλια αλλά και αποξηραμένες σταφίδες περιέχουν αντιοξειφωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό, αλλά και προστατεύουν τον οργανισμό από την οξείδωση που οδηγεί στην γήρανση των κυττάρων.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/08/carte_2.jpg

Diet Tips: Όπως κάθε φρούτο, έτσι και τα σταφύλια περιέχουν φυτικές ίνες οι οποίες βοηθούν τη λειτουργία του εντέρου και έτσι καταπολεμούν τη δυσκοιλιότητα.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/08/carte_3.jpg

Diet Tips: Οι σταφίδες περιέχουν κάλιο, ένα μέταλλο που “εξουδετερώνει” θα λέγαμε το υπερβολικό αλάτι στο σώμα, βοηθώντας έτσι στη μείωση της κατακράτησης υγρών που ευθύνεται μεταξύ άλλων και για την κυτταρίτιδα.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/08/carte_4.jpg

Diet Tips: Το σταφύλι περιέχει και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που συμβάλουν σε μια σειρά από σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού όπως τον μεταβολισμό, την διαύγεια, τη συγκέντρωσξ και την καλή διάθεση.

src=/files/Image/Fitness/2013/DIATROFI/08/carte_5.jpg

Diet Tips: Η αποξηραμένη σταφίδα έχει επιπλέον αντιμικροβιακές ιδιότητες, που εμποδίζουν την ανάπτυξη τερηδόνας, οδοντικής πλάκας και ουλίτιδας στα δόντια.

Read More

And More