Dua Lipa: Το πιο Fit “Next Big Thing” μοιράζεται τα μυστικά που της χαρίζουν αυτό το κορμί!

“Μπήκε” στη ζωή μας πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν το πρώτο της single, “Be The One” άρχισε να παίζει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα clubs. Ακολούθησε το “New Rules“, το οποίο πολύ σύντομα έγινε ο ύμνος κάθε νέου κοριτσιού που μόλις είχε χωρίσει. Ίσως και εσένα. Έτσι, σχεδόν φυσικά, η Dua Lipa έγινε το Next Big Thing της βιομηχανίας τόσο της μουσικής όσο και της μόδας.

Πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να απέχει συνειδητά από τα social media, μέχρι, που πριν από λίγες ημέρες έκανε το μεγάλο comeback. Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο δυναμικό τραγούδι της, “Don’t Start Now” και αποχωρίστηκε τα μακριά μελαχρινά μαλλιά της. Τη θέση τους πήρε ένα ξανθό καρέ. Είτε μελαχρινή είτε ξανθιά το μόνο σίγουρο είναι ότι το σώμα της παραμένει άκρως εντυπωσιακό με τους κοιλιακούς της να διαγράφονται σε κάθε πόζα. Το κορίτσι, λοιπόν, που αρνήθηκε να γίνει μοντέλο, γιατί πολύ απλά της αρέσει η πίτσα, μοιράζεται τα Fitness μυστικά της και εμείς ακούμε ευλαβικά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Η διατροφή της

Αν πιστεύεις ότι η Dua Lipa έχει αυτό το κορμί, γιατί στερείται πολλές τροφές, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Το μυστικό της: απολαμβάνει μικρές ποσότητες από όλα τα φαγητά. Επίσης, η Dua δεν είναι από τα κορίτσια που θα αρνηθούν μία λιχουδιά ή ατασθαλία. Απλά, θα επιλέξει να την απολαύσει (με όλη της την καρδιά) σε μία full Day στην οποία θα είναι πολυάσχολη για να την “κάψει” και να μη νιώθει τύψεις.

Γενικότερα, η νεαρή (και άκρως πετυχημένη) τραγουδίστρια ακολουθεί μία διατροφή με βάση την πρωτεΐνη και προσπαθεί το κυρίως της να “πέφτει” γύρω στο μεσημέρι με απόγευμα, για να είναι σίγουρη ότι θα εξαφανίσει και την τελευταία του θερμίδα.

Το αγαπημένο της snack είναι Μπανάνα με βούτυρο από κάσιους, ενώ το Junk Food, στο οποίο δε μπορεί να αντισταθεί η Pizza.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Η γυμναστική της

Τα αγαθά αποκτούνται με κόπο και η Dua Lipa έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό το ρητό. Η ίδια γυμνάζεται καθημερινά, δείχνοντας την προτίμηση της στο Box. Από τότε που μπήκε στη ζωή της, το σώμα της άλλαξε ολοκληρωτικά. Το περιττό λίπος κάηκε και οι κοιλιακοί της απόκτησαν τη γράμμωση που ήθελε.

Πώς απέκτησε αυτούς τους κοιλιακούς; Στρώνοντας ένα στρώμα στο πάτωμα και αρχίζοντας να κάνει αμέτρητα ροκανίσματα και ασκήσεις κοιλιακών σαν να κάνει ποδήλατο. Κάθε πρωί, ξαπλώνει και σηκώνει ψηλά τα πόδια, για να γυμνάσει τους (δύσκολους) κάτω κοιλιακούς, ενώ για δύο λεπτά παραμένει σε στάση σανίδας. Η τελευταία γυμνάζει και δίνει την επιθυμητή γράμμωση σε όλο το σώμα.

Τέλος, αρκετές φορές, για να χαλαρώσει επιλέγει να παίξει μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι, χωρίς τα τακούνια, φτάνει το 1,73. Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο σπορ της έχει μείνει από τα παιδικά χρόνια, αφού, όταν πήγαινε Δημοτικό, ήταν στη σχολική ομάδα μπάσκετ. Αν δεν έχει όρεξη για την πορτοκαλί μπάλα, παρακολουθεί συνεδρίες και μαθήματα βόλεϊ.

Γενικότερα, προσπαθεί να είναι δραστήρια κάθε μέρα και να ζει στο έπακρο κάθε στιγμή της ζωής της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Dua, είμαστε μαζί σου!

Read More

And More