Εγκαίνια νέου γραφείου “Λόγω Διατροφής” στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Διαιτολογικής Μονάδας του Δικτύου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, στη Ρόδο. Το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αποτελεί μία αξιόπιστη επιστημονική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που χρήζουν διαιτητικής παρέμβασης. Σήμερα, διευρύνει ακόμη περισσότερο την επιστημονική του παρουσία με την ίδρυση μίας νέας Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, στη Ρόδο (Αρχάγγελος Ρόδου).

H νέα Διαιτολογική Μονάδα υπό το διακριτικό τίτλο “diet and nutrition – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” φέρει τη σφραγίδα της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και λειτουργεί υπό την επιστημονική διεύθυνση της καταξιωμένης Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, BSc κα. Τσαμπίκας Κοντόγιαννου.

/

Διαθέτοντας προηγμένες Υπηρεσίες, διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα και με ασφάλεια τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο Διαιτολογικό χειρισμό.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος & διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κ. Δημήτρης Γρηγοράκης αναφέρθηκε στη σημασία της ύπαρξης υπεύθυνης διαιτοτολογικής υποστήριξης στην περιοχή της Ρόδου, παρουσιάζοντας το βιβλίο «Διατροφή ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!», που κυκλοφορεί από τις Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

/

Μεταξύ άλλων ανέφερε ό,τι “η αποτελεσματική ενεργοποίηση του μεταβολισμού προϋποθέτει τις κατάλληλες επιλογές ανάμεσα στις διάφορες τροφές που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων της αντιοξειδωτικής διατροφής ORAC. Στις υψηλές θέσεις βρίσκονται τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά, τροφές πολύτιμες με χαμηλές θερμίδες και υψηλή διατροφική αξία!”

/

Μετά το πέρας της διάλεξης ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων. Η βραδιά επιφύλασσε διάφορες εκπλήξεις και στους τυχερούς μετά από κλήρωση μοιράστηκαν δώρα όπως Μετρήσεις Βασικού Μεταβολισμού και Σωματικού Λίπους, βιβλία «Διατροφή ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!» και πολλά άλλα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

Read More

And More