Είναι ο αέρας του σπιτιού σου καθαρός και υγιεινός;

Τίποτα σαν την ηρεμία του σπιτιού…
Ξυπνάς και παίρνεις μια βαθειά ανάσα στην ασφάλεια του καθαρού δωματίου σου! Είναι όμως ο “σπιτικός” αέρας όσο καθαρός θέλεις να πιστεύεις; Έρευνες δείχνουν πως το περιβάλλον μέσα στο σπίτι είναι 2 με 5 φορές πιο μολυσμένο από τους εξωτερικούς χώρους. Κάτι τα τέλεια αλουμίνια σου, λίγο που δεν τολμάς να ανοίξεις παράθυρο δημιουργείς στο σπίτι σου τις χειρότερες συνθήκες… Πονοκέφαλος, κούραση, αλλεργίες και άσθμα είναι μόνο μερικές από τις συνέπειες ενός “μολυσμένου” αέρα στο αγαπημένο σου σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος πανικού! Ο τρόπος να το αποφύγεις κάθε κίνυδνο είναι απλός και ανέξοδος

Καλός αερισμός του σπιτιού κάθε μέρα… Είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας. Είτε ξύπνησες με άσχημη διάθεση, είτε είσαι αργοπορημένη για τη δουλειά κάνε αυτό το καλό στον εαυτό σου. 10 με 15 λεπτά την ημέρα αρκούν για να κοιμάσαι πιο ήσυχη τα βράδια. Απόφυγε τον αερισμό τις ημέρες με υπερβολική υγρασία γιατί μπορεί να της ανοίξεις την πόρτα για το σπίτι σου!

Σκούπισε με σύνεση και υπομονή. Πάρε την σκούπα και ξεκίνα αργά και σταθερά. Έχε υπομονή και μην μετακινήσε γρήγορα… Όσο π[ιο αργά σκουπίζεις με την ηλεκτρική, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η δουλειά στην συλλογή σκόνης και μικροσωματιδίων. Σε αντίθετη περίπτωση οι γρήγορες κινήσεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σήκωσουν τη σκόνη στον άερα και να την εισπνεύσεις πιο γρήγορα! 

Read More

And More