Emily Ratajkowski: Πως καταφέρνει και έχει ένα τόσο εντυπωσιακό σώμα

Η Emily Ratajkowski, είναι μια από τις υπάρξεις που δύσκολα περνά απαρατήρητη. Τόσο το πανέμορφο πρόσωπό της, όσο και το αγαλματένιο σώμα της την κάνουν να τραβά την πρόσοχή σε όποιον χώρο κι αν βρίσκεται. Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο φαίνεται να αγαπά πολύ το σώμα της και αυτό γίνεται εμφανές με μια απλή ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Είναι από τις γυναίκες που γιορτάζουν την ομορφιά τους και δεν ντρέπεται να δείξει το σώμα της.

Θα πίστευε κανείς πως για να αποκτήσει αυτό το αλαβάστρινο σώμα, η Emrata όπως είναι γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα περνάει αμέτρητες ώρες στα γυμναστήρια, κι όμως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Στο παρακάτω άρθρο θα διαβάσεις τι ακριβώς κάνει η Αμερικανίδα celebrity, για να είναι πάντα τόσο εντυπωσιακή.

Η διατροφή της

“Κάθε πρωί πάω στην αγαπημένη μου καφετέρια για να πάρω ένα σκέτο γαλλικό καφέ κι ένα γλυκάκι kouign-amann (το γλυκό αυτό έχει περιγραφεί ως το πιο παχυντικό γλυκό στον κόσμο από τους ΝΥΤ). Κάθε φορά παριστάνω πως δεν ξέρω τι θέλω να πάρω, αλλά πάντα ξέρουν ότι θα ζητήσω κι ένα kouign-amann”, έχει δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Σε αντίθεση με το συνηθισμένο πρωινό της, τα μεσημεριανά γεύματά της, είναι πολύ ελαφριά. “Για μεσημεριανό θα φάω ένα σάντουιτς ή μια σαλάτα. Στα γυρίσματα συνήθως μας έχουν κέτερινγκ, αλλά μπορώ και αντιστέκομαι, γιατί ο μπουφές είναι πάντα πλούσιος και είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις”.

Αν και αγαπά τα γλυκά, μια το τόσο τα κόβει από την διατροφή της για μεγάλα διαστήματα και σαν τυπική κάτοικος του Λος Άντζελες, συνηθίζει να συνοδεύει τα γεύματά της, με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό. “Για μένα το σημαντικό είναι, αυτό που τρως να σε κάνει να νιώθεις καλά. Αγαπώ πολύ τους φρέσκους χυμούς με κουρκουμά και παντζάρι. Είναι τόσο χαρακτηριστικό του Λος Άντζελες, που δύσκολα μπορείς να το αποφύγεις”.

Μπορεί να περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της στο σπίτι, προτιμά όμως, να βγαίνει έξω για φαγητό το βράδυ. Είναι εκείνη η ώρα που θέλει να κοινωνικοποιηθεί και να δει κόσμο, οπότε το συνδυάζει με το φαγητό. “Το αγαπημένο μου εστιατόριο είναι ένα ιταλικό στο κέντρο της πόλης. Έχει πολύ ωραία κρασιά και κοκτέιλ”. Αν όμως θέλει να αποφύγει τους υδατάνθρακες τότε προτιμά πιο ελαφριά φαγητά για το βράδυ, όπως είναι το σούσι.

Τις σπάνιες φορές που θα μείνει σπίτι το βράδυ, θέλει να μαγειρεύει η ίδια. Αυτό που αγαπά να μαγειρεύει είναι το κρέας. “Είμαι μεγάλη κρεατοφάγος. Μου αρέσει πολύ να τρώω κρέας. Το σώμα μου λαχταράει το σίδηρο”, έχει δηλώσει χαρακτηριστικό στο αμερικάνικο ELLE.

Αυτό το βλέπει και ως μια ευκαιρία για να ελέγχει τι τρώει. “Μαγειρεύω πολύ και αυτό με βοηθά πολύ. Ξέρω πόσο αλάτι και πόση ζάχαρη βάζω στο σώμα μου κάθε φορά”. Γενικά όμως, ο στόχος της είναι να έχει μια ισορροπημένη διατροφή για να έχει ενέργεια και να είναι υγιής”.

 

 

Όταν πρόκειται για σνακ όμως, η Emrata, σπάει συχνά τους κανόνες, ειδικά με τα γλυκά μετά το δείπνο. “Είναι καλό καμιά φορά να χάνει τον έλεγχο. Δεν θα έλεγα πως είμαι το κορίτσι που λαχταρά πατατάκια, αλλά πολύ συχνά θέλω να φάω ένα cupcake ή ένα κρουασάν το πρωί. Είναι σημαντικό να κάνεις αυτά τα μικρά διαλείμματα”.

Η γυμναστική που κάνει

Η Ratajkowski, δεν είναι από τους ανθρώπους που θα περάσει ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο ή που θα κάνει πολύ έντονες ασκήσεις. Προτιμά να κάνει πιο χαλαρά πράγματα. “Δεν είμαι μεγάλη λάτρης του γυμναστηρίου. Μου αρέσει να είμαι έξω και να κάνω γιόγκα και επειδή ζω στο Λος Άντζελες, κάνω πολύ πεζοπορία. Έχω ένα στούντιο γιόγκα πολύ κοντά στο σπίτι μου και πάω μια φορά την εβδομάδα”.

 

Μάλιστα, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για το πόσο αντιπαθεί τους παραδοσιακούς τρόπους άσκησης. “Δεν έχω προσωπικό γυμναστή και ούτε τρελαίνομαι ιδιαίτερα για την γυμναστική. Θ έλεγα πως είμαι από τους λίγους σε αυτή τη βιομηχανία, που δεν γυμνάζονται τόσο έντονα”.

Read More

And More