Ένα πρωτοποριακό Yoga Dance & Movement Workshop σε περιμένει αυτή την Παρασκευή στο Kodo Stage

Γιόγκα, χορός, κίνηση, συναίσθημα, ελευθερία. Πέντε λέξεις που περιγράφουν με αξιοζήλευτη μαεστρία το “Yoga Dance And Movement Workshop by Angelos Ananda Yogaαυτή την Παρασκευή στις 18:00 στο Kodo Stage (Καρορή 23 & Αιόλου 45, 2ος όροφος, πλησίον Μετρό Μοναστηράκι).

Ο χορός ως ένα ταξίδι αυτογνωσίας αποτελεί μια φυσική έκφραση που προέρχεται από τον εσωτερικό μας εαυτό. Ο ίδιος τόπος που βιώνουμε στη γιόγκα και τον διαλογισμό. Αυτό το εργαστήριο είναι ένα μοναδικό ταξίδι που συνενώνει τον σύγχρονο χορό και την γιόγκα. Αυτοσχεδιασμός, αλλά και χορογραφημένες ακολουθίες δημιουργούν ένα πεδίο, το οποίο μας βοηθά να συνδεθούμε με τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής μας.

Άλλωστε, ο χορός είναι μια λατρεία του σώματος. Όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κινηθούμε από μέσα προς τα έξω, χορεύουμε τις προσευχές μας και κινούμαστε φυσικά στην επούλωση παλιών τραυμάτων και ερχόμαστε σε αρμονία τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τον κόσμο γύρω μας.

Αυτό το εργαστήριο είναι μια ευκαιρία για να εμβαθύνει η κατανόησή σου στο μονοπάτι της σύνδεσης με την πραγματική φύση. Η γιόγκα και ο χορός θα σε βοηθήσουν να κινηθείς και να απολαύσεις το παρόν. Θα νιώσεις πιο ευέλικτη και με λιγότερο βάρος, καθώς παλιές εντάσεις θα χαλαρώσουν και θα καταπραϋνθούν.

Οι κινήσεις είναι ελαφριά βασισμένες στον σύγχρονο χορό, ενώ η πρακτική ενσωματώνει στοιχεία από την yoga και τον αυτοσχεδιασμό επαφών.

Ακολούθα τη μουσική. Ακολούθα τα συναισθήματα σου. Νιώσε την ελευθερία. Άσε τον εαυτό σου να εκφραστεί και να συνδεθεί μέσω της φύσης μας την παρούσα στιγμή.

Ανακάλυψε μία νέα εμπειρία!

Δε χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία στο χορό.  Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι ανοικτή διάθεση για κίνηση και έκφραση. Το σεμινάριο είναι για όλους.

Διαρκεί 2,5 ώρες και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 ευρώ. Για αυτό σου λέω, αυτή την Παρασκευή όλοι στο Kodo Stage (Καρορή 23 & Αιόλου 45, 2ος όροφος, πλησίον Μετρό Μοναστηράκι) για ένα πολυδιάστατο σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Angelos Ananda Yoga

 

Read More

And More