Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες διαδραστικές εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2013, οι οποίες είχαν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής και ποιοτικής διατροφής.

/

Στον πεζόδρομο της οδού Δελφών και Σκουφά στο Κολωνάκι και στο εμπορικό κέντρο AVENUE, διοργανώθηκαν ολοήμερες διαδραστικές εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα: Βελτιώνω τη διατροφή μου, υγιεινά και γευστικά!

/

Οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», με επικεφαλή τον Kλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.

/

Ταυτόχρονα, σε μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” στο Κολωνάκι ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής για καλύτερη υγεία. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι διατροφολόγοι Δημήτρης Γρηγοράκης και Νικόλαος Θυμιανίδης, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, η διακεκριμένη Σεφ – Συγγραφέας Ντίνα Νικολάου, η δημοσιογράφος Νικολέτα Ντάμπου και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Έλενα Καλογρίτσα.

/

Ακολούθησε cocktail party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις! Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θαυμάσια διαιτητικά εδέσματα, όπως επίσης και τα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών.

/

Τη βραδινή εκδήλωση της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» τίμησε πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Κώστας Σπυρόπουλος, Ελένη Φιλίνη, Νίνα Λοτσάρη, Ντέσσυ Κουβελογιάννη, Σόφη Πασχάλη, Κατερίνα Κορωναίου, Ντίνα Νικολάου, Δήμητρα Καλφούντζου, οι επιχειρηματίες Σοφοκλής Ξυνής με τη σύζυγο του και Γιώργος Τσουκαλαδάκης της Collagen Power, οι ποινικολόγοι Δημήτρης Χατζημιχάλης και Φώτης Χατζηφώτης και πολλοί άλλοι.

/

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων των παρευρισκομένων στο Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλιά του, μιας και η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφορμή για διπλό εορτασμό πέρα από την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

/

Read More

And More