Εσύ ξέρεις τι ΔΕΝ πρέπει να τρως πριν τη βραδινή έξοδο;

Σάββατο βράδυ! Έχεις φορέσει το αγαπημένο σου σύνολο, τα μαλλιά και το make up έχουν ολοκληρωθεί και ξαφνικά νιώθεις το στομάχι σου να γουργουρίζει. Υπό άλλες συνθήκες αν ήσουν φίλη μου θα σου έλεγα: ”Άνοιξε το ψυγείο και φάε ότι θέλεις”…ΛΑΘΟΣ! Υπάρχουν κάποια απαγορευμένα τρόφιμα που δεν πρέπει να καταναλώσεις πριν το αγαπημένο σου αλκοολούχο ποτό και θα σου εξηγήσω γιατί!


Αλμυρά σνακ (πατατάκια, ποπ κορν)

Είναι ευρέως γνωστό ότι το αλκοόλ αφυδατώνει το δέρμα και το στόμα μας, ειδικά όταν συνδυάζεται με κάποιο αλμυρό σνακ. Προτίμησε τροφές πλούσιες σε νερό, όπως αγγούρι ή καρπούζι.

Σαλάτα
Ενώ η πράσινη σαλάτα κάνει καλό στο σώμα με ποικίλους τρόπους, δεν είναι το κατάλληλο φαγητό πριν τη βραδινή έξοδο! Αν δεν συνοδεύεται από πρωτεΐνη (όπως κοτόπουλο, που επιβραδύνει την άνοδο του αλκοόλ στο αίμα), είναι σαν να βγαίνεις με άδειο στομάχι.

Sushi
Ωμό ψάρι και σόγια sauce ίσον αλάτι! Απόφυγέ το πριν τη μεγάλη βραδιά γιατί πίστεψέ με θα έχεις το χειρότερο hangover της ζωής σου λόγω αφυδάτωσης.

Τηγανιτές πατάτες
Πρέπει να το παραδεχτώ! Τίποτα δεν ακούγεται πιο ελκυστικό από ένα σορό τηγανιτές πατάτες. Πρόσεχε όμως! Το λίπος που θα επικρατεί στο στομάχι σου σε συνδυασμό με το αλκοόλ θα σου προκαλέσουν σίγουρα ανακατωσούρα!

Φτερούγες κοτόπουλου
Είναι ήδη βαρύ σαν γεύμα και γεμάτο λιπαρά και αλάτι! Φαντάσου πως θα επιβαρύνει το στομάχι σου όταν συναντήσει το αλκοόλ.

Read More

And More