Φρόντισε την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής κι αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι οι απαιτήσεις για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής είναι αυξημένες, τις οποίες καλύπτουν τα προϊόντα Intim Area από τη σειρά Feminine της FREZYDERM, που προσφέρουν απαλό καθαρισμό και προστασία και χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί!

Τα προϊόντα Intim Area προσφέρουν ολοκληρωμένη περιποίηση υγείας σχεδιασμένη με βάση τις ανάγκες περιποίησης και υγιεινής της σύγχρονης γυναίκας σε αναπαραγωγική ηλικία, που έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, αφού η φυσιολογία της ευαίσθητης περιοχής διαμορφώνεται από την φυσιολογική μικροβιακή χλωρίδα, τη φυσική υγρασία και βεβαίως το pH.

Το pH αποτελεί βασικό κριτήριο για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος καθαρισμού και εξαρτάται τόσο από την ηλικία όσο και από την ορμονική ταυτότητα της γυναίκας σε κάθε ηλικιακή περίοδο. Οι βασικοί κανόνες υγιεινής και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης προφυλάσσουν την καταστροφή της χλωρίδας και της επιδερμίδας της περιοχής, που αποτελούν ασπίδα προστασίας του βλεννογόνου του κόλπου.

Στα προϊόντα Intim Area για την αναπαραγωγική ηλικία διατίθεται ο απαλός αφρός Intim Area Foam pH4, για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Είναι σε μορφή έτοιμου αφρού που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς.

Το υγρό καθημερινού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής Intim Area Liquid pH4 προστατεύει από τοπική ξηρότητα, ερεθισμούς, επιμολύνσεις και κολπίτιδες και είναι ιδανικό για την περιποίηση μετά το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα, καθώς και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Δεν περιέχει parabens.

Τα πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού Intim Area Wipes pH4 είναι ιδανικά για τη σύγχρονη πολυάσχολη γυναίκα και παρέχουν απαλό καθαρισμό και προστασία από ερεθισμούς, κακοσμία, ξηρότητα, επιμολύνσεις και κολπίτιδες. Έχουν ήπια αντισηπτική δράση και διατηρούν το φυσιολογικό όξινο pH της περιοχής που αντιστοιχεί στην ηλικιακή περίοδο. Eίναι κατάλληλα κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό και δεν περιέχουν parabens.

Εκτός όμως από τα βασικά προϊόντα της σειράς, υπάρχουν και εξειδικευμένα καθαριστικά της ευαίσθητης περιοχής όπως το Intim Aid Liquid pH5 που ενδείκνυται σε περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών (κολπίτιδα, μυκητίαση κ.α.).

Για την ενδοκολπική φροντίδα, υπάρχει το Intim Vaginal Douche Χαμομήλι pH 4,5, που ενισχύει τη φυσιολογική χλωρίδα, υγιεινή και απόσμηση του κόλπου. Επιπλέον το Intim Vaginal Douche Ξύδι pH 3,5, είναι ένα εξειδικευμένο ενδοκολπικό καθαριστικό για την απομάκρυνση παθολογικών εκκρίσεων σε περιπτώσεις βακτηριακής κολπίτιδας και ενίσχυση φαρμακευτικών αγωγών, προσφέροντας αντιμικροβιακή προστασία. Σε περιπτώσεις μυκητιασικής κολπίτιδας και την ενίσχυση φαρμακευτικών αγωγών ενδείκνυται το Intim Vaginal Douche Σόδα pH 9. Όλα τα προϊόντα Intim Vaginal δεν περιέχουν parabens.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Feminine, είναι δερματολογικά ελεγμένα, παρέχουν ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύουν τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος και προστατεύουν από τοπική ξηρότητα, επιμολύνσεις και κολπίτιδες, μειώνοντας ταυτόχρονα τους ερεθισμούς και την κακοσμία, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί. Με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα, απόλυτη ασφάλεια, τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιδερμίδας για σωστό καθαρισμό και περιποίηση, ώστε κάθε γυναίκα να αναδείξει τον πιο υγιή και όμορφο εαυτό της.

Η FREZYDERM είναι μια πρωτοπόρα ελληνική εταιρεία στην παραγωγή και εμπορία ασφαλών και αποτελεσματικών δερματολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την FREZYDERM και τα προϊόντα της θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.frezyderm.com αλλά και στη σελίδα στο Facebook με ένα κλικ εδώ.

Read More

And More