Gigi Hadid: Έτσι διατηρεί την καλλίγραμμη φιγούρα της το 23χρονο supermodel

Η Gigi Hadid, αποτελεί πλέον, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του μόντελινγκ, με χιλιάδες κόσμο να την θαυμάζει όχι μόνο για το πανέμορφο πρόσωπό της, αλλά και για το καλλόγραμμο σώμα της. Αυτό το δεύτερο οφείλεται στα γονίδια που πήρε από την επίσης μοντέλο, Ολλανδή μητέρα της και τον Παλαιστίνιο πατέρα της, αλλά από την σκληρή δουλειά που ρίχνει στο γυμναστήριο και την προσεγμένη διατροφή που ακολουθεί.

Η 23χρονη που έχει περπατήσει για brands όπως η Victoria’s Secret, αλλά και για οίκους μόδας, όπως η Channel, ακολουθεί μια πολύ εντατική ρουτίνα γυμναστικής, με μπόξινγκ, βάρη, αλλά και βόλλεϊ, που είναι το αγαπημένο της άθλημα. Όσο για τη διατροφή της προτιμά τα φαγητά που ειναι πλούσια σε πρωτεϊνη και έχουν λίγους υδατάνθρακες, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν θα φάει και ένα μπέργκερ, που και που.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η διατροφή της

Όπως συμβαίνει και με πολλά supermodels, η Gigi προτιμά μια διατροφή πλούσια σε πρωτεϊνη για να μπορεί να διατηρήσει την καλλίγραμμη και στεγνή φιγούρα της.

Το supermodel δήλωσε σε συνεύντευξή της, ότι της αρέσει η ομελέτα και τα τοστ, καθώς είναι είναι να τα φτιάξεις. Δήλωσε επίσης ότι, “ο φίλος μου, που είναι Βρετανός, μου έδειδε πως είναι να τρως φασόλια για πρωινό και τελευταία τα τρώω συνέχεια”.

Η αγαπημένη της σαλάτα είναι μια σαλάτα με ρόκα, η οποία περιλαμβάνει άφθονο τυρί παρμεζάνα, ενώ τα αγαπημένα της σνακ είναι “σαλάμι, τσιπς, χούμους, καρότα και φρούτα”, σύμφωνα με το περιοδικό SELF.

Πολλά μοντέλα παραδέχονται ανοιχτά πως έχουν αποκλείσει την καφεΐνη από την καθημερινότητά τους, για την υγεία και την ευημερία τους, αλλά η Hadid έχει δηλώσει από καιρό την εξάρτησή της από τον καφέ, κάτι που την κάνει να μοιάζει λίγο παραπάνω με τις καθημερινές γυναίκες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Όσο κι αν της αρέσουν τα παχυντικά φαγητά, όταν πρέπει να ετοιμασεί για κάποια δουλειά, καταφεύγει στα smoothies, για να μπορέσει να χάσει τα όποια περιττά κιλά.

Αν και η διατροφή πολλών μοντέλων περιλαμβάνει κάποιου είδους νηστεία, η Hadid έχει υπάρξει πάντα πολ ανοιχτή με το γεγονός ότι η “λιμοκτονία” δεν είναι ποτέ λύση. “Αν δεν πιω γάλα και δεν φάω ψωμί και αυγά, τότε δεν μπορώ να ανταπεξέλθω”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η ρουτίνα γυμναστικής της

Αν και είναι πολλές φορές χαλαρή με τις διατροφικές της συνήθειες, το μοντέλο από τις ΗΠΑ, δεν αστειεύεται όταν μιλάμε για την γυμναστική. Το αγαπημένο της είδος γυμναστικής είναι το boxing, κάτι που προτιμά και το έταιρο αγγελάκι της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel.

Σε συνέντευξή του, ο προσωπικός της γυμναστής, δήλωσε πως, της αρέσει τόσο πολύ το boxing, που το ενσωματόνουν σε ό,τι είδος γυμναστικής κι αν κάνουν. “Αν το boxing δεν σου αρέσει όμως, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια άλλου είδους αερόβια γυμναστική, όπως είναι το σκοινάκι, που είναι φοβερό για τα πόδια ή το τρέξιμο”, συνέχισε ο γυμναστής της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Μια χαρακτηριρική τους μέρα στο γυμναστήριο περιλαμβάνει 3 λεπτά συνεχόμενου boxing και μετά 1 λεπτό με ποικιλία ασκήσεων για τα πόδια. Μαζί με το boxing όμως, οι δυο τους κάνουν ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών, αλλά και του κορμού της.

 

Read More

And More