Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με το Δημήτρη Γρηγοράκη

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης και η επιστημονική του ομάδα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Είσαι κι εσύ καλεσμένη να διασκεδάσεις μαζί τους, αυτή την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, με εκδηλώσεις που ξεκινούν από το πρωί και ολοκληρώνονται το βράδυ με ένα μεγάλο πάρτι.

Η 16η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Μια ημέρα που έχει στόχο να μας βάλει να σκεφτούμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το θέμα διατροφή και να βάλουμε νέους στόχους και health & fitness συνήθειες.

Από το πρωί της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά – Κολωνάκι), διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα: Βελτιώνω τη διατροφή μου, για υγεία & ευεξία!

Το ίδιο βράδυ (Πέμπτη 16/10) θα πραγματοποιηθεί το party… της διατροφής, προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο εκτός από τις ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

Τις εκδηλώσεις, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

Read More

And More