Ασκήσεις από τη Σ.Πασχάλη για τέλειο στήθος, χέρια και ώμους. Δεν έχεις παρά να μείνεις ακίνητη!

Η Σόφη Πασχάλη έχει ετοιμάσει ένα σετ από στατικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις χέρια, ώμους και το πάνω μέρος της πλάτης, ενώ παράλληλα σφίγγεις όλο το σώμα και τονώνεις τους κοιλιακούς.

Σανίδα για γυμναστική…
Σανίδα ή στατικές ασκήσεις ονομάζονται όλες εκείνες οι ασκήσεις που απαιτούν συγκέντρωση, ισορροπία και να παραμείνεις σταθερή σε μια θέση για ένα χρονικό διάστημα, “αναγκάζοντας” τους μύες του σώματος να δουλέψουν για να σου παράσχουν στήριξη. Αυτή η διαδικασία βοηθά το σώμα να σφίξει από την κορυφή ως τα νύχια και το μυικό σύστημα να δυναμώσει. Δυνατό μυικό σύστημα σημαίνει καλύτερος μεταβολισμός, περισσότερες καύσεις και φυσικά όμορφο γραμμωμένο σώμα.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;

Όπως ήδη γράψαμε πρέπει να κάνεις στατικές ασκήσεις, αλλάζοντας απλά τη θέση του χεριού. Μην σου φαίνεται απλό… Πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να προσέχεις να διατηρείς την σωστή θέση του σώματος κάθε φορά.

– Προσπάθησε να μείνεις στο σημείο όσο περισσότερο μπορείς, φροντίζοντας να μην αλλάζεις τη θέση του σώματος που μένει πάντα σε απόλυτη ευθεία.

– Το μυστικό σύμφωνα με τη Σόφη είναι να πιέσεις λίγο τον εαυτό σου, ώστε να μείνει στην κάθε θέση λίγο περισσότερο από τη στιγμή που θα νιώσει πιάσιμο και καταπόνηση στους μύες.

– Επανάλαβε όλο το σετ τρεις φορές και φρόντισε να κάνει το πρόγραμμα το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα.

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε τη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη για την παρουσίαση των ασκήσεων

Read More

And More