Ασκήσεις για sexy, επίπεδη κοιλιά! Ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τη μέθοδο Pilates…

Τα οικονομικά όλων μας διανύουν μια δύσκολη φάση οπότε κόβουμε από όπου βρούμε. Ένα από αυτά πολλές φορές είναι το γυμναστήριο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις τη γυμναστική, απλά να τη μεταφέρεις σπίτι σου. Εμείς σου δίνουμε τις ασκήσεις…

Αυτή τη φορά φροντίζουμε τους κοιλιακούς σου. Γιατί η επίπεδη κοιλιά είναι sexy… Και επηρεάζει πρώτον την αυτοπεποίθησή σου και δεύτερον τον τρόπο που εφαρμόζουν τα ρούχα σου. Σε έπεισα;

Η γυμνάστρια Βάσω Πλατάνου σου δείχνει ένα σετ ασκήσεων εμπνευσμένο από την μέθοδο PIlates, με το οποίο θα τονώσεις όλους τους μύες της κοιλιάς, ακόμη και τους κάτω και πλάγιους που γυμνάζονται πιο δύσκολα. Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι εναλλακτικό – πέρα από τις κλασικές ασκήσεις κοιλιακών – και φυσικά να έχεις αποτέλεσμα.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
Το πρόγραμμα είναι απλό και δεν χρειάζεται κανένα όργανο γυμναστικής. Εσύ φρόντισε να έχεις ένα στρωματάκι και άνετα ρούχα, κατάλληλα για γυμναστική.

– Πάντα ξεκινάμε τη γυμναστική με λίγο ζέσταμα. Δεν θέλεις να τελειώσεις το μάθημα με πιασμένους κοιλιακούς;
– Επανάλαβε κάθε άσκηση 8-10 φορές πριν περάσεις στην επόμενη. Όπου χρειάζεται εναλλαγή άκρων, κάνε τις ίδιες επαναλήψεις σε κάθε πόδι.
– Επίστρεψε και πάλι στο πρόγραμμα το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα για να δεις, όσο συντομότερα γίνεται αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Επιμέλεια/Κείμενα: Λευτέρης Σαββίδης
Ευχαριστούμε την γυμνάστρια Βάσω Πλατάνου για την παρουσίαση των Ασκήσεων

Read More

And More