ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ασκήσεις pilates για αδυνάτισμα!

Μήπως το περσινό σου παντελόνι κουμπώνει με δυσκολία; Μήπως το έχεις παρακάνει με το φαγητό και ο αριθμός στη ζυγαριά σου έχει αρχίσει να αυξάνεται; Τότε μάλλον ήρθε η ώρα να οργανωθείς και να θέσεις σαν στόχο την απώλεια βάρους. Αυτός ο στόχος λοιπόν θα επιτευχθεί με τη γυμναστική και συγκεκριμένα με τις ιδανικές ασκήσεις πιλάτες που μας παρουσιάζει η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και γκουρού του είδους Μάντη Περσάκη. Γνωρίζεις και από μόνη σου βέβαια ότι η γυμναστική χρειάζεται και την κατάλληλη διατροφή, οπότε έφτασε η ώρα να πετάξεις από τα ντουλάπια σου τα μπισκότα, τις σοκολάτες και τα πατατάκια!

Οι πιλάτες, αγαπητή μου αναγνώστρια, μπορούν να γίνουν το μυστικό σου όπλο για να δεις την αλλαγή που επιθυμείς, να αποκτήσεις μια γραμμωμένη σιλουέτα και να αδυνατίσεις. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που αυτό το είδος γυμναστικής αποκτάει χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερους οπαδούς. Όπως είχε πει και ο δημιουργός τους είδους Joseph Pilates, “Στα 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις ένα καινούργιο σώμα”. Μήπως σε έπεισα τώρα;

Αφού είσαι έτοιμη να κάνεις κάποιες θυσίες για να αλλάξεις το σώμα σου και να αδυνατίσεις, κάνε κλικ εδώ και δες βήμα – βήμα τις ασκήσεις πιλάτες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More