ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Μεταμόρφωσε το σώμα σου με ένα σχοινάκι

Σήμερα δεν θα επικεντρωθούμε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του κορμιού, αλλά θα δείξουμε ένα πρόγραμμα που γυμνάζει κάθε σπιθαμή του. Πόδια, κοιλιά, γλουτούς, χέρια! Όλα αυτά τα σημεία μπορούν να γραμμώσουν με ένα μοναδικό πρόγραμμα γυμναστικής που μας δείχνει η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη. Για την ακρίβεια, θα έλεγα πως όχι απλά θα γυμνάσεις όλα αυτά που σου προανέφερα, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα με λίγη υπομονή και επιμονή να αλλάξεις εντελώς τη μορφή του σώματός σου, καίγοντας το λίπος και ενισχύοντας το μεταβολισμό σου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακούσεις τη λέξη γυμναστική και θα αρχίσεις να τρέχεις ή που θα βαριέσαι να διαβείς το κατώφλι του γυμναστηρίου, σκέψου ότι με αυτό το ολιγόλεπτο πρόγραμμα μπορείς να δεις τη θεαματική αλλαγή που ψάχνεις, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου. Το μόνο που θα χρειαστείς από εξοπλισμό είναι ένα σχοινάκι γυμναστικής ή μια χοντρή κορδέλα χωρίς ελαστικότητα.

Πρόσθεσε στη ρουτίνα σου το παρακάτω πρόγραμμα και σου υπόσχομαι πως δεν θα το μετανιώσεις. Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More