ΚΑΜΑ WORKOUT: Το νέο trend που καίει τα ψωμάκια, γυμνάζει την κοιλιά και καλυτερεύει το σεξ!

To πρώτο συνθετικό του σε προϊδεάζει για τους στόχους του! Kama στα ινδουϊστικά είναι ο Θεός του έρωτα. Η νέα fitness μόδα έχει σκοπό να λίωσει το λίπος από τα επίμαχα σημεία, να σε βοηθήσει να απολαύσεις καλύτερα το σεξ, αλλά και να προσφέρει υγεία και ευεξία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Miss Canada Halyna Skrypnyk αποφάσισε σε συνεργασία με την φυσιοθεραπεύτρια Dr. Melissa Hershberg να φτιάξει ένα πρόγραμμα γυμναστικής μόνο για γυναίκες. Το Kama Workout επικεντρώνει στην περιοχή της λεκάνης και περιλαμβάνει ειδικές ασκήσεις που θα σε δυναμώσουν τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Ακολουθώντας το Kama Wokrout τρεις φορές την εβομάδα θα αισθανθείς τη διαφορά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στη διάθεσή σου. Οι ασκήσεις θα γίνουν ο απόλυτος οδηγός για να γυμνάσεις τα επίμαχα σημεία εσωτερικά και εξωτερικά, φτιάχνοντας τέλειο κορμί και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου για να μπορείς να απολαμβάνεις το σεξ στο έπακρο.

Κάψε θερμίδες

Οι ασκήσεις του προγράμματος θα σου θυμίσουν yoga, θα απαιτήσουν ευλυγισία της μεθόδου Pilates και κινήσεις που μοιάζουν με αισθησιακούς ανατολίτικους χορούς. Αν μη τι άλλο ακούγεται διασκεδαστικό. Ποια είναι άλλωστε τα σημεία που σε ενοχλούν περισσότερο; Τα ψωμάκια, οι μηροί, οι γλουτοί και φυσικά η κοιλιά. Είναι ακριβώς τα 4 σημεία στα οποία επικεντρώνουν οι ασκήσεις αυτές εξωτερικά.

Αν και το βάρος είναι πάντα συνάρτηση της διατροφής και της γυμναστικής, η ΚΑΜΑ workout θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος πολύ γρήγορα:

1.Καίγοντας θερμίδες μέσω ενός συνδυασμού καρδιοαγγειακής άσκησης και ισομετρικής σύσπασης των μυών.

2.Δυναμώνοντας τους μύες της πυέλου, πράγμα που βοηθά τον μεταβολισμό σου να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά

3. Απελευθερώνοντας, μέσω των αισθησιακών ασκήσεων, μια ορμόνη την οξιτοσίνη, η οποία φέρεται να μειώνει την όρεξη και βοηθά στην απώλεια βάρους. Άλλωστε μετά από μια συνεδρία KAMA θα έχεις όρεξη, αλλά όχι για φαγητό!!!

Προπόνηση για καλύτερη σεξουαλική ζωή
Ο γυναικείος οργασμός είναι μια πολύ σύνθετη υπόθεση. Και επειδή αν περιμένεις από τους άνδρες να αναζητήσουν το κλειδί του “σεξουαλικού σου παραδείσου” ίσως χρειαστεί να περιμένεις αιώνια, το Kama Workout σε βοηθά να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Οι ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις θα σε εκπαιδεύσουν να γυμνάσεις όλους τους μύες της λεκάνης εσωτερικά. Πρόκειται για το μυικό εκείνο σύστημα που σχετίζεται άμεσα με τη σεξουαλική πράξη και την ερωτική απόλαυση, καθώς και την καλύτερη λειτουργία του σώματος κατά τη διάρκεια της γέννας. Είναι απλό! Όταν μάθεις να ελέγχεις την κίνηση των μυών που σχετίζονται με τα γεννητικά όργανα, τότε θα μπορείς και να “καθοδηγείς” εσύ την ερωτική πράξη φτάνοντας πιο εύκολα στην ερωτική κορύφωση.

Γυμναστική για υγεία και ευεξία
Εκτός όμως από τα οφέλη στην εμφάνισή σου, αλλά και την σεξουαλική σου ζωή μέσα από το Kama Workout θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική ηρεμία και τη γαλήνη. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας προβλέπονται ασκήσεις διαλογισμού με συγκεκριμένες αναπνοές που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς ευεξία και ηρεμία.
Την ίδια στιγμή, όσο περισσότερο γυμνάζεις το μυικό σύστημα της λεκάνης τόσο καλύτερα θωρακίζεις την υγεία και την υγιεινή της περιοχής. Η τόνωση των μυών που στηρίζουν την πύελο (λεκάνη), είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία των γυναικολογικών οργάνων, προλαμβάνοντας ακόμη και την ακράτεια.

Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση από το πρόγραμμα αυτό, δες το video παρακάτω.


Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα η Halyna θα κυκλοφορήσει ένα πλήρες DVD με το Kama Workout για να μπορέσεις να κάνεις τις ασκήσεις από την άνεση του σπιτιού σου. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο επίσημο site www.kamamovement.com

Read More

And More