Playlist Time! Τα καλοκαιρινά τραγούδια που θα δώσουν ρυθμό στην προπόνηση σου

Playlist! Δεν λείπει από την προπόνηση σου. Ποτέ. Η μουσική έχει την μοναδική ικανότητα να “ανεβάζει” τη διάθεση σου, να σε κινητοποιεί και να σε βοηθάει να μην σταματήσεις τη στιγμή εκείνη που η κούραση αρχίζει να σε καταβάλλει και είσαι έτοιμη να τα παρατήσεις. Τώρα, που το κλίμα είναι καλοκαιρινό, μιας και η εποχή “μυρίζει” θάλασσα και δροσιά, δεν θα μπορούσαν από την Workout Playlist σου να απουσιάζουν μερικά άκρως ανεβαστικά και χορευτικά τραγούδια. Press Play!

 

Yummy – Justin Bieber

Επέστρεψε πιο ευδιάθετος από ποτέ. Και αυτό το καταλαβαίνεις από τις μελωδίες του. Τα αισθαντικά beats που θα κάνουν την ώρα της προπόνησης πιο δελεαστική και εσένα στις ασκήσεις πιο αποδοτική.

Summer Son – Texas

Τι θα έλεγες να παίξεις με την λίστα σου και να προσθέσεις και μερικά κλασικά καλοκαιρινά τραγούδια; Αυτό που ακούς τώρα είναι το ιδανικό, αφού τέλη Ιουλίου Here Comes The Sun…

Dance Monkey – Tones & I

Το έχεις τραγουδήσει με διαφορετικό τόνο φωνής αμέτρητες φορές. Το έχεις απλά πετύχει στον αγαπημένο σου σταθμό ακόμα περισσότερες. Τώρα ετοιμάσου να το βάλεις στο Repeat, όσο διαρκεί το καθημερινό σου τρέξιμο.

MAMACITA – Black Eyed Peas & Ozuna

Το συγκρότημα που αγαπάει να πειραματίζεται με τις νότες, δημιουργώντας μοναδικά χορευτικές μελωδίες, δεν θα μπορούσε να λείπει από το συγκεκριμένο θέμα. Φέτος, το καλοκαίρι σε προ(σ)καλούν σε τρελό χορό με το νέο τους hit single “Mamacita”. Θα γίνεις η δική τους, όσο τρέχεις δίπλα στη θάλασσα;

Say So – Doja Cat & Nicki Minaj

Το ντουέτο που αναδείχθηκε στο απόλυτο Tik Tok Challenge της χρονιάς έρχεται να προστεθεί και στη δική σου λίστα τραγουδιών, αφού ο ρυθμός του και το ξεσηκωτικό ρεφρέν θα σου δώσουν την ώθηση, όχι απλά για να τρέξεις, αλλά και να χορέψεις παράλληλα.

Roses (Imanbek Remix) – Saint Jhn

Όχι δεν θα ακούσεις την αρχική εκδοχή που θυμίζει μπαλάντα. Δεν θα σε βοηθήσει αυτό. Αντιθέτως, το Remix που ακούς στο ραδιόφωνο όλο και συχνότερα θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σου, για να γυμναστείς ευχάριστα και να μην νιώθεις καθόλου κουρασμένη μετά.

Remember (NaNaNa Hey) – Summer Love

Ένα ακόμα κλασικό τραγούδι εμφανίζεται στη μουσική σου λίστα και η περιέργεια σου (αλλά και ο ενθουσιασμός που ξυπνούν οι αναμνήσεις) σε βοηθούν να συνεχίσεις. Keep It On Repeat!

 

Back To Delihah (Remix) – Florence & The Machine

Μπορεί ένα ρεμίξ να αλλάξει εντελώς τον ήχο και την αίσθηση που σου δημιουργεί ένα τραγούδι; Φυσικά και ναι! Αυτήν την άποψη έρχεται να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο τραγούδι, που πλέον, μπορεί να σε συντροφεύει στην αρχή ή στο τέλος της προπόνησης.

Break Your Heart – Dua Lipa

Το τελευταίο τραγούδι στην WorkOut Playlist πρέπει να σε αποφορτίζει και να σε χαλαρώνει. Και η Dua Lipa μπορεί να το καταφέρει καλύτερα από κάθε άλλη τραγουδίστρια.

 

Read More

And More