Γευστικό ορεκτικό με τα αυγά του Πάσχα
Χρησιμοποίησε τα αυγά του Πάσχα για ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ ορεκτικό το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Φτιάξε μια σος με τον κρόκο και μουστάρδα Dijon και σέρβιρε πριν το κυρίως πιάτο.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Φύλλα σικορέ με ντιπ κρέμας τυριού
Το Πασχαλινό τραπέζι πρέπει να έχει ποικιλία. Γι' αυτό ένα ορεκτικό με τυρί και τραγανό σικορέ θα δώσει παραπάνω πόντους στο μενού. Άσε που είναι εξαιρετικά ελαφρύ.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Ανοιξιάτικη μινεστρόνε με κοχυλάκια
Αντικατάστησε τη μαγειρίτσα με τα πολλά λιπαρά και τις θερμίδες με μια σούπα της άνοιξης πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Επιδόρπιο με κρέμα λεμόνι και σπασμένα κουλούρια
Το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου επιβάλει κάθε επισημότητα. Από την άλλη δεν έχεις και χρόνο να φτιάχνεις απαιτητικά (σε χρόνο) γλυκά. Να τι μπορείς να κάνεις με μερικά από τα πασχαλινά κουλουράκια.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Cocktail Σαμπάνια/Limoncello
Μην μου πεις πως ένα επίσημο τραπέζι μπορεί να τελειώσει απλά και μόνο με αναψυκτικά ή κρασί; Χρειάζεται ένα εντυπωσιακό cocktail για να διασκεδάσετε. Το βρήκαμε!! Αρωματκό limoncello και γαργαλιστική σαμπάνια ενώνονται για το πιο ανοιξιάτικο και γιορτινό ποτό.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ