Η αποκλειστική προβολή της Nike ήταν γυναικεία υπόθεση!

Δευτέρα. Γκρινιάζω κάθε Δευτέρα. Και δεν θέλω να πάω γραφείο. Πήγα όμως μιας και δεν είχα άλλη επιλογή, ήξερα όμως ότι θα φύγω νωρίς. Είχα το τέλειο άλλοθι. Bussiness & pleasure! Ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Η πρωτότυπη νέα σειρά της Nike για το «Better For It» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα κι εγώ ήμουν καλεσμένη. Margot vs Lily… Κι εγώ εναντίον του βαριεστημένου εαυτού μου.

Ραντεβού στο The Hub Events. Ανάμεσα σε γυναίκες που αναζητούν έμπνευση και κίνητρο. Φορέσαμε τα Nike looks μας, βολευτήκαμε στα στρωματάκια μας και όλες μαζί είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε αποκλειστική προβολή το πρώτο επεισόδιο της σειράς Margot vs Lily.
Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς εδώ https://youtu.be/Iggq7fbL6-8

Σας τα έχω πει για τη νέα σειρά της Nike… Margot vs Lily – A Better For It Production. Ενισχύει την ιδέα του Better For It, το σύνθημα για ενότητα που προσκαλεί τις γυναίκες να κατακτήσουν καινούριους αθλητικούς στόχους. Το στοίχημα για να γίνεις καλύτερη.

Αποτελούμενη από 8 επεισόδια, η σειρά αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών γυναικών στην προσπάθειά τους να γίνουν Better For It μέσα από ένα στοίχημα που βάζουν μεταξύ τους. Η πρωτότυπη σειρά είναι μέρος ενός ευρύτερου κινήματος που καλεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πάρουν πρωτοβουλία, χαράσσοντας το δικό τους δρόμο προς το Better For It. Κάθε Δευτέρα έως τις 21 Μαρτίου θα προβάλλεται και ένα νέο επεισόδιο στο Youtube Channel της Nike Women.

Αφού φωτογραφηθήκαμε με τα αξεσουάρ της Margot και της Lily, κι αφού παρακολουθήσαμε το -απολαυστικό- πρώτο επεισόδιο, οι ρυθμοί ανέβηκαν με ένα special training session ειδικά σχεδιασμένο για εμάς. Η έμπειρη trainer της Nike μας καθοδηγούσε και μας μύησε σε μια ξεχωριστή εμπειρία που με έφερε ακόμα πιο κοντά στον αθλητικό μου στόχο.

Γιατί έχω αθλητικό στόχο θέλω να ξέρεις. Εκείνος ο εαυτός που δεν κουνιότανε, που δεν γυμναζότανε, που κάλυπτε τα κενά του με τόνους λιπαρών χάθηκε στο χρονοντούλαπο και τα γυμνασμένα σώματα γύρω μου αποτέλεσαν το ιδανικότερο κίνητρο. Γιατί θέλω να νιώθω όμορφα μέσα στο σώμα μου! Γιατί θέλω να ανήκω σε αυτήν την γυναικεία κοινότητα που σέβεται και αγαπά τον εαυτό της. Και αυτό σημαίνει γυμναστική και σωστή διατροφή.

Το special training session τελείωσε και ζωντάνεψα. Η Δευτέρα ξαφνικά έμοιαζε Σάββατο. Όποια γυμνάζεται καταλαβαίνει τι εννοώ. Είναι αυτή η μαγική αίσθηση που θέλεις να γίνεις καλύτερη, που νιώθεις καλύτερη. Νιώθεις ζωντανή, υγιής. Χαμογελάς, έχεις ενέργεια. Γύρισα στο σπίτι χωρίς γκρίνια που δεν έβρισκα να παρκάρω. Και ένιωθα καλύτερα με το σώμα μου. Πήγα για τη γυμναστική μου και την Τρίτη και την Τετάρτη. #BETTERFORIT

Μην ξεχνάς!
Μείνε συντονισμένη στο gonike.me/betterforitGR για τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ενημερώσου για τα νεά looks για να κάνεις το σωστό update στις εμφανίσεις σου στο γυμναστήριο. Και φυσικά μην ξεχνάς το σύνθημα της γυναικείας σου δύναμης… #BETTERFORIT #BFI #NIKEWOMEN

Read More

And More