Η Cindy Crawford κάνει τα 53 να μοιάζουν με 33: Αυτή είναι η ρουτίνα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί το θρυλικό μοντέλο

Η Cindy Crawford μεσουράνησε στις πασαρέλες την δεκαετία του 1990, ενώ η ομορφιά της συνεχίζει ακόμα να εμπνέει σχεδιαστές και οίκους μόδας. Το 53χρονο πλέον, supermodel, ασχολείται με το μόντελινγκ από 14 χρονών και πολύ λίγα πράγματα στην εμφάνισή της προδίδουν την ηλικία της. Γι’ αυτό φυσικά, εκτός από τα πολύ καλά της γονίδια, ευθύνεται και ο τρόπος ζωής που έχει υιοθετήσει. Δεν στερείται τίποτα αλλά κάνει έξυπνες επιλογές και γυμνάζεται συχνά.

“Δεν ξυπνάω ποτέ λέγοντας πως πρέπει να γυμναστώ. Όταν ήμουν full time μοντέλο γυμναζόμουν, επειδή έπρεπε να δείχνω όμορφη στα μαγιό που φορούσα, τώρα όμως, απλά το να ξέρω ότι είμαι δυνατή, βοηθά πολύ στην ψυχική μου υγεία”, δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Αυτή είναι η διατροφή και η γυμναστική που κάνει η Cindy Crawford και μοιάζει πιο πολύ με 33 παρά με 53:

Γυμναστική

Η ρουτίνα γυμναστικής της Cindy Crawford περιλαμβάνει αερόβιες ασκήσεις, αλλά και ασκήσεις για ενδυνάμωση. “Η ιδανική γυμναστική για εμένα είναι 20 λεπτά αερόβια και μετά βάρη. Κάποιες φορές οι αερόβιες ασκήσεις που κάνω περιλαμβάνουν αναπήδηση σε τραμπολίνο, διάδρομο ή ελλιπτικό ή και τρέξιμο. Το σπίτι μας έχει σκάλες που οδηγούν στην παραλία και έτσι, βάζω τα ακουστικά μου και τρέχω πάνω κάτω για είκοσι λεπτά”.

Της αρέσει όμως να συνδυάζει την γυμναστική με την κοινωνικοποίηση. Πηγαίνει τακτικά για pole dancing με τις φίλες της, σε στούντιο του Λος Άντζελες. “Είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό να κάνεις με τις φίλες σου. Η αίθουσα είναι πολύ σκοτεινή και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς ντροπή”, εκμυστηρεύεται η ίδια. Επίσης, μια φορά την εβδομάδα προσπαθεί να πηγαίνει για πεζοπορία με κάποια φίλη της και έτσι συνδυάζει την γυμναστική με τον ποιοτικό χρόνο με φίλους.

Όσο αφορά στη συνέπεια, προσπαθεί να γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, για 20 λεπτά. Μάλιστα, πολλές φορές μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις αγαπημένες της ασκήσεις γυμναστικής, με βιντεάκια που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram.

Διατροφή

Όσο αφορά στη διατροφή, η Crawford, έχει έναν κανόνα: κόψε όλες τις επεξεργασμένες τροφές. “Δεν τρώω βλακείες και προσπαθώ να μην τρώω πολλά συσκευασμένα φαγητά. Μια τυπική μου μέρα ξεκινά με ένα πρωτεϊνούχο shake, επειδή είναι γρήγορο, για μεσημεριανό τρώω σαλάτα με κοτόπουλο ή και χωρίς και για βραδινό πάμε για σούσι. Αν αποφασίσουμε να φάμε σπίτι, προσπαθώ να φτιάχνω γεύματα όπως είναι τα ζυμαρικά με κεφτεδάκια γαλοπούλας ή οι σαλάτες”, λέει η Αμερικάνα καλλονή.

Το αγαπημένο της γλυκό; Η μαύρη σοκολάτα. “Χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα μετά το φαγητό, κάθε βράδυ. Θα μπορούσα να φάω 100 άλλα πράγματα, αλλά τίποτα δεν θα με ικανοποιούσε τόσο πολύ”.

Read More

And More