Η Nike φέρνει την επανάσταση με τα νέα παπούτσια τρεξίματος Nike Flyknit Air Max

Τα νέα παπούτσια τρεξίματος Air Max προσφέρουν στους δρομείς μικρότερο βάρος, περισσότερη ευκαμψία και απόλυτη αντικραδασμική προστασία, ενώ διαθέτουν μια νέα δίχρωμη αερόσολα. Οι σχεδιαστές της Nike αξιοποίησαν τις γνώσεις και τις προσωπικές εμπειρίες των αθλητών, συνδυάζοντάς τις με δεδομένα του Nike Sports Research Lab, ώστε να αυξήσουν την ευκαμψία και να μειώσουν το βάρος της εξωτερικής σόλας.

– Για να βελτιώσει περαιτέρω το παπούτσι, η ομάδα σχεδιασμού ενσωμάτωσε μοναδικές εύκαμπτες αυλακώσεις που διευκολύνουν τη μετάβαση του πέλματος.

– Για να μειωθεί ακόμα περισσότερο το βάρος, χρησιμοποιήθηκε ένα στοιχείο από την ιστορική κληρονομιά της Nike: μια επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα Waffle που προσφέρει καλύτερη πρόσφυση.

NIKE FLYKNIT AIR MAX
Για πρώτη φορά η Nike συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία Nike Flyknit με την ενισχυμένη αντικραδασμική προστασία Air Max. Η τεχνολογία Flyknit επιτρέπει στους σχεδιαστές να κατασκευάσουν με απόλυτη ακρίβεια τις περιοχές υποστήριξης και αναπνοής του ποδιού στο – φαινομενικά χωρίς ραφές – επάνω τμήμα, προσφέροντας έτσι καλύτερη εφαρμογή με μικρότερο βάρος. Το νέο Flyknit Air Max ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Flywire, για ενισχυμένη υποστήριξη σε όλο το πάνω μέρος του παπουτσιού.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό μπες στο nikeinc.com

Μείνε συντονισμένη στο facebook της Nike για ακόμα περισσότερα νέα.

Read More

And More