Η Nike γιορτάζει τα 29 χρόνια του Air Max και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το δικό σου αγαπημένο sneaker!

Η 26η Μαρτίου 1987 σηματοδότησε την κυκλοφορία του πιο εμβληματικού sneaker και την αρχή μιας μεγάλης επανάστασης. Με τη γέννησή του, το Air Max, το διάσημο sneaker με την ορατή σόλα Air της Nike έμελλε να γίνει το απόλυτο σύμβολο της street culture. Η 26η Μαρτίου, η μέρα που ξεκίνησαν όλα, σηματοδοτεί τον εορτασμό μιας ιδέας που ξεκίνησε σαν πείραμα και εξελίχθηκε σε ένα εμβληματικό παπούτσι.

Φέτος, γιορτάζοντας τα 29 χρόνια του Air Max, η Nike εστιάζει στην υπηρεσία NIKEiD και τη δυνατότητα εξατομίκευσης του αγαπημένου sneaker. Από τις 18 ως τις 24 Μαρτίου στα καταστήματα της Nike στην Ερμού και τη Γλυφάδα θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα corners όπου όλοι οι sneaker lovers θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να περιποιηθούν τα αγαπημένα τους sneakers αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους Air Max σε ένα ειδικά διαμορφωμένο NIKEiD station.

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Air Max η Nike συνεργάζεται με την PANSiK. Οι σπουδαστές του γνωστού ομίλου σπουδών μόδας, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία και τον σχεδιασμό του Air Max, θα δημιουργήσουν art installations καθώς και τα δικά τους NIKEiD σχέδια, με την καθοδήγηση της Nike και των καθηγητών της σχολής.

Στις 26 Μαρτίου, την παγκόσμια ημέρα του Air Max, η Nike και η Pansik θα γιορτάσουν με ένα ιδιαίτερο celebration που θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτήριο της σχολής στο Σύνταγμα. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των installations των σπουδαστών της σχολής και θα ανακοινωθεί ο τυχερός σπουδαστής που θα έχει σχεδιάσει το πιο ιδιαίτερο NIKEiD Air Max.

Επισκεφθείτε το gonike.me/airmax και τα καταστήματα Nike στο Σύνταγμα και τη Γλυφάδα για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο φετινό Air Max Day celebration.

Read More

And More