Η Nike μετατρέπει το τρέξιμο σε μια διασκεδαστική εμπειρία!

Η NIKE σε συνεργασία με το What’s up της COSMOTE δημιούργησαν το «My First Run», προσκαλώντας τους νέους να αρχίσουν το τρέξιμο ή να το συνεχίσουν, διασκεδάζοντας με τη μεγαλύτερη παρέα της πόλης.

Γνωρίζοντας ότι κάθε νέα αρχή είναι πάντα δύσκολη, η ενέργεια ξεκίνησε πριν 4 εβδομάδες με προπονήσεις γεμάτες προκλήσεις. Στο “My First Run”, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, μπορούν να λάβουν όλοι μέρος. Σημείο συνάντησης είναι το κατάστημα της Nike στην Ερμού 1, στο Σύνταγμα στις 18:00. Τρέχουμε σε ένα σημείο –έκπληξη και κάνουμε το τρέξιμο γιορτή.

Με σύνθημα το «Όλα είναι τώρα», το What’s up παροτρύνει τους νέους να βάλουν το τρέξιμο στην καθημερινότητα τους. Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής για να τρέξεις! Το τρέξιμο είναι για όλους και μπορεί να γίνει αγαπημένη συνήθεια και για εσένα αρκεί να έχεις την κατάλληλη παρέα.

Για να λάβεις και εσύ μέρος στo «My First Run» πραγματοποίησε την εγγραφή σου στο nike.com. και κλείσε θέση για εσένα και τους φίλους σου. Το μόνο που πρέπει να φέρεις μαζί σου είναι η καλή σου διάθεση και ενέργεια για να κάνουμε το τρέξιμο μια μεγάλη γιορτή.

Κλείσε την θέση σου τώρα στο My First Run ATH:
https://www.nike.com/events-registration/event?id=68441

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164