Η Reebok σε προκαλεί να ξεπεράσεις … τον εαυτό σου!

Μένοντας πιστή στο στόχο της να δίνει στους ανθρώπους το κίνητρο να ζουν μια ζωή γεμάτη κίνηση, η Reebok δημιούργησε και παρουσιάζει μία σειρά fitness προκλήσεων, με το όνομα XChallenge, προσκαλώντας τους λάτρεις του fitness να δοκιμάσουν τα όριά τους, με αντίπαλο… τον ίδιο τους τον εαυτό!

Μέσα από 6 διαφορετικά workouts κατανεμημένα σε 4 διαφορετικά challenges και σε απρόσμενο κάθε φορά μέρος, καταξιωμένοι fitness instructors και presenters ανεβάζουν τους ρυθμούς και σε προκαλούν να πας ένα βήμα παραπέρα, για να τολμήσεις κάτι διαφορετικό και παράλληλα να τιμήσεις το σώμα σου, να δυναμώσεις το πνεύμα σου και να βιώσεις τη μεταμόρφωση μέσα από το fitness!

Dance, Bootcamp, CrossFit και Yoga αποτελούν τα 4 challenges, τα οποία θα παρουσιάζουν οι Μαντώ Γαστεράτου και ο Σπύρος Μαργαρίτης. Οι τοποθεσίες των workouts θα ανακοινώνονται μερικές ημέρες πριν, μέσα από τις σελίδες της Reebok (facebook.com/ReebokGreece και instagram.com/reebokgreece) και το ειδικό microsite reebokxchallenge.gr, ενώ πολλές ευχάριστες εκπλήξεις θα περιμένουν τους συμμετέχοντες.

Μπες στο reebokxchallenge.gr για να μάθεις περισσότερα.

CHALLENGES

DANCE
02/11/15 & 30/11/15 (Κρήτη)
Dance Presenters: Gio Pap & Παναγιώτης Κατσαούνος

BOOTCAMP
9/11/15 & 07/12/15 (Κρήτη)
Coach: Μιχάλης Καφετζής

CROSSFIT
16/11/15
CF Trainer: Άννα Φράγκου

YOGA
23/11/15
Instructor: Σάββας Γιάντσης

Read More

And More