Η Βίκυ ψηφίζει Ελλάδα και… θάλασσα!

Τα ταξίδια είναι μέρος του αθλητισμού και ειδικά από Μάρτιο μέχρι Οκτώβριο, είναι πολύ συχνά. Κάθε εβδομάδα βρισκόμαστε σε διαφορετικό μέρος λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχω μπουχτίσει στα ταξίδια και όντως ισχύει. Γι’ αυτό όταν τελειώνει η αγωνιστική περίοδος θέλω να μείνω λίγο σπίτι μου να ξεκουραστώ, να αδειάσω βαλίτσες και να μην ασχοληθώ ξανά με αυτές, να μην ξαναδώ το Ελευθέριος Βενιζέλος κτλ..

Όταν όμως πρόκειται να κάνω κάποιο ταξίδι για διακοπές, δεν θα πω όχι ακόμα κι αν είναι αμέσως μετά από αγώνες και μόλις έχω γυρίσει σπίτι. Είναι τόσο λίγος ο χρόνος που έχουμε για διακοπές, οπότε δε χάνω την ευκαιρία να φύγω ακόμα και εκτός Ελλάδος όταν είναι για τέτοιο λόγο.

SET Point – Ελλάδα ή Εξωτερικό;
Σίγουρα σαν πρώτη προτίμηση έχω τα ελληνικά νησιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δηλαδή για εμένα τον… Σεπτέμβριο. Έχουμε τόσα πολλά όμορφα νησιά που δεν τα αλλάζω με κανένα μέρος στο εξωτερικό και επίσης έχω δει τόσα λίγα από τη χώρα μας, καθώς είμαι από πολύ μικρή στον αθλητισμό, με αποτέλεσμα να μην είχα την ευκαιρία να γυρίσω την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Match Point – Βουνό ή θάλασσα;
Όπως καταλαβαίνετε είμαι περισσότερο λάτρης της θάλασσας, ίσως και λόγω αθλήματος, αλλά δε λέω όχι και σε χειμερινούς προορισμούς. Αν και δεν έχω ιδέα από χειμερινά σπορ, μου αρέσει να είμαι στο βουνό. Δε θα ξεχάσω ένα πολύ όμορφο ταξίδι που έκανα πριν δύο χρόνια στα Ζαγοροχώρια. Πραγματικά η μαγεία της φύσης ήταν απίστευτη.

Έχω όμως επισκεφτεί και χώρες στο εξωτερικό κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η αρχιτεκτονική, ειδικά στο κέντρο της κάθε πρωτεύουσας που όλα τα κτίρια είναι αναπαλαιωμένα και κρατούν το δικό τους χαρακτήρα και πολιτισμό.

Όμως Ελλάδα vs Εξωτερικό το σκορ είναι 1-0 και Βουνό – Θάλασσα 0-1.

Βίκυ

/

Read More

And More