Κάνε detox με αυτά τα 4 συστατικά στο νερό σου!

Ποια είναι η λύση στο να αποβάλλεις όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό σου; Μα φυσικά το άφθονο νερό! Κι αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο αποτελεσματικό, μπορείς να προσθέσεις αυτά τα 4 detox συστατικά.

Πρόσθεσέ τα όλα από το προηγούμενο βράδυ σε μια μεγάλη κανάτα/μπουκάλι γεμάτο με πάγο και ενυδάτωσε τον οργανισμό σου, την επόμενη μέρα με το δικό σου detox ρόφημα!

Λεμόνι: Ο χυμός από λεμόνι βοηθάει να καθαρίσει και να ρυθμίσει το pH (να το κάνει πιο αλκαλικό) του σώματος. Πρόσθεσε μία λεπτή φέτα λεμονιού σε μια μεγάλη κανάτα με νερό ή στύψε λίγο μέσα στο ποτήρι σου.

Δυόσμος: Ο δυόσμος ή μέντα δίνει μια γλυκύτητα στο νερό σου χωρίς να έχει ζάχαρη ενώ βοηθάει το στομάχι να χωνέψει πιο εύκολα.

Αγγούρι: Πρόσθεσε λίγες φέτες μέσα στο νερό σου και νιώσε πιο ενυδατωμένη και αναζωογονημένη! Το αγγούρι έχει επίσης και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τζίντζερ: Αυτή η καυτερή ρίζα βοηθά στο να καθαρίσει ο οργανισμός ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την πέψη. Λίγο τζίντζερ στο ποτήρι σου αρκεί για αυτό καλύτερα να δοκιμάσεις αρχικά και αν θες περισσότερο, μπορείς να προσθέσεις.

Μπορείς να προσθέσεις στο νερό σου είτε ένα από αυτά είτε όλα μαζί.

Read More

And More