Κρυσταλλοθεραπεία: Diamonds are for health!

Δεν είναι τυχαίο που λατρεύεις τα διαμάντια και τους πολύτιμους λίθους. Άλλωστε συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας.
Η κρυσταλλοθεραπεία είναι μια ακόμη μέθοδος μετάδοσης ενέργειας στον ανθρώπινο οργανισμό, αυτή τη φορά μέσα από κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους. Η φιλοσοφία της βασίζεται στη λογική πως ανάλογα με το είδος, το σχήμα, τη δομή και την χημική τους σύνθεση οι διάφορες πέτρες μπορούν να διοχετεύσουν την ενέργειά τους στα κύτταρα του σώματος, βοηθώντας στην θεραπεία του.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται σε δύο φυσικές διεργασίες. Την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, η οποία, με την κατάλληλη χρήση των κρυστάλλων, ενεργοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες και την αξιοποίηση της διαφορετικής σύστασης κάθε λίθου. Η τελευταία, αφορά στα ανόργανα άλατα που απαντώνται τόσο στους κρυστάλλους, όσο και στο ίδιο το ανθρώπινο σώμα, ελευθερώνοντας μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για τον άνθρωπο.

Τι κάνουν όμως οι κρύσταλλοι;

Όσοι γνωρίζουν περισσότερα για την θεραπεία με κρυστάλλους, υποστηρίζουν πως ιδιαίτερο ρόλο παίζει και η θέληση του ατόμου που την επιλέγει. Πρέπει λοιπόν να είσαι δεκτική και ανοιχτή για να μπορέσεις να δεις αποτέλεσμα και οι κρύσταλλοι να ενισχύσουν την ένταση της αλληλεπίδρασης με τον οργανισμό σου και να φέρουν τις απαιτούμενες αλλαγές.
Παρακάτω μπορείς να δεις την ευεργετική επίδραση που έχουν μερικοί από τους βασικότερους κρυστάλλους που χρησιμοποιούνται στην κρυσταλλοθεραπεία:
Γαληνίτης: Υπόσχεται να καταπραϋνει τις φλεγμονές και τα εξανθήματα, να τονώσει την κυκλοφορία. Με την θεραπεία γαληνίτη θα δεις τα μαλλιά σου να λάμπουν.

Φρόντισε να τον τοποθετήσεις σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμείς, αλλά μόνο εξωτερικά και σε σημεία όπου το δέρμα δεν έχει εκδορές και πληγές.

Γρανάτης: Αναζωογονεί το σώμα και βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ενώ έχει ευεργετική επίδραση στους πόνους της σπονδυλικής στήλη. Βοηθά ιδιαίτερα στην απορρόφηση των μετάλλων και των βιταμινών από τον οργανισμό.
Για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να τοποθετείται στους λοβούς των αυτιών, στα δάκτυλα ή πάνω από την καρδιά.

Δανβουρίτης: Είναι μία πολύ δυνατή θεραπευτική πέτρα, η οποία φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει και στην καταπολέμηση των αλλεργιών, έχοντας παράλληλα αποτοξινωτική δράση.

Συνήθως τοποθετείται και αυτός πάνω από το σημείο της καρδιάς. Πολλοί συστήνουν τον δανβουρίτη κάτω από το μαξιλάρι για ευχάριστα και διαυγή όνειρα!

Διοπτάσιος: Έχει την ιδιότητα να ρίχνει την υψηλή πίεση και να ανακουφίζει από τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους. Ο διοπτάσιος σε βοηθά να αποβάλλεις την κούραση και να μειώσεις το στρες της ημέρας.

Ζαφείρι: Το ζαφείρι φέρεται να βελτιώνει την λειτουργία του κυκλοφορικού συτήματος, ενώ ξεκουράζει τα μάτια.

Η απλή επαφή με το δέρμα είναι αρκετή! Συνηθέστερο σημείο επαφής είναι τα δάκτυλα.

Ζεόλιθος: Ο ζεόλιθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απελευθέρωση των τοξινών από το σώμα και την βελτίωση των σημείων όπου υπάρχει πρήξιμο. Θεωρείται μοναδική επιλογή για να ξεπεράσει κάποιος διάφορους εθισμούς (όπως αλκοόλ).

Ζοϊζίτης: Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί τα κύτταρα και γιατρεύει την καρδιά, τη σπλήνα, το πάγκρεας και τους πνεύμονες.

Συνιστάται να τον φορά κανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να έχει πιο γρήγορα και έντονα αποτελέσματα.
Διώξε λοιπόν το άγχος και το στρες προσφέροντας σε σώμα και μυαλό την απαραίτητη χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα. Η κρυσταλλοθεραπεία υπόσχεται να σε βοηθήσει να ξαναβρείς την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία έτσι ώστε να επιλύσεις μια σειρά από προβλήματα ψυχοσωματικής φύσης. Ανάλογα με τον κρύσταλλο ένας ειδικευμένος θεραπευτής θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις, πέρα από το άγχος, τις αϋπνίες, ημικρανίες, συμπτώματα κόπωσης και τους μυϊκούς πόνους. Μην ξεχνάς πως η μέθοδος χαλάρωσης με πολύτιμους λίθους δεν θα αντικαταστήσει τον παθολόγο ή τον ορθοπεδικό σου. Θα σε βοηθήσει όμως να αισθανθείς πολύ καλύτερα και να καθαρίσεις το μυαλό σου από το άγχος και το στρες!

Read More

And More