Ξεκούραση και σκέψεις για το μέλλον

Συνήθως ο Νοέμβρης είναι ο μήνας διακοπών καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις οπότε υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι από την στιγμή που γυρίσαμε από Ταϋλάνδη, σταματήσαμε τις προπονήσεις και πλέον οι μέρες είναι ελεύθερες να τις αξιοποιήσουμε όπως εμείς θέλουμε.

Αυτή την περίοδο λοιπόν μοναδική υποχρέωσή μου είναι η δουλειά μου και από εκεί και πέρα το πρόγραμμά μου είναι ελεύθερο. Βέβαια έχοντας συνηθίσει να είμαι σε έντονους ρυθμούς συνέχεια, δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με κάποιο άθλημα. Έτσι κάποιες φορές την εβδομάδα, όσο εγώ θέλω, κάνω προπονήσεις στο βόλεϊ σάλας και για να μην κάθομαι εντελώς αλλά και για να κάνω κάτι διαφορετικό για αλλαγή!

Εκτός από τις δραστηριότητες όμως, υπάρχουν και θέματα που με απασχολούν όσον αφορά το μέλλον στο άθλημά μας. Πρέπει να σκεφτώ τα επόμενα βήματα και να συζητήσω με την ομοσπονδία για τα πλάνα της επόμενης χρονιάς.

Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξη, η κατάσταση την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη κάτι που με προβληματίζει για τη συνέχεια.

Ελπίζω να πάρω τις σωστές αποφάσεις και εγώ αλλά και αυτοί που διοικούν το άθλημα και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμώ.

Καλό μας Χειμώνα

Βίκυ Αρβανίτη

/

Read More

And More