Οι διαιτολόγοι λένε ότι είναι καλύτερο να προτιμάς μπύρα ή κρασί, αν προσέχεις τη διατροφή σου. ΟΜΩΣ… Η ταυτόχρονη κατανάλωση λιπαρών τροφών και μπύρας δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Το διοξείδιο του άνθρακα που περιέχει η μπύρα δημιουργεί ένα παροδικό αίσθημα φουσκώματος. Ο συνδυασμός της όμως με την κατανάλωση λιπαρών τροφίμων είναι ικανός να σου προκαλέσει πρήξιμο και δυσφορία παρατεταμένης διάρκειας, αφού το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται χρόνο για να διασπάσει τις πολύ λιπαρές τροφές.
Άρα; Όταν πρόκειται να απολαύσεις τα λιπαρά σου… καλύτερα κρασάκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ