Να σου συστήσω το σύμμαχό μου στο αδυνάτισμα!

Ο δρόμος προς την παραλία γίνεται όλο και πιο μικρός! Εσύ όμως τι κάνεις για αυτό; Είμαι σίγουρη ότι έχεις αγχωθεί, ακολουθείς στερητικές δίαιτες ή παραλείπεις γεύματα για να μειώσεις τις ημερήσιες θερμίδες. Το ξέρεις ότι διαφωνώ με αυτό το πρόγραμμα διατροφής και σίγουρα δεν ανήκει στη δική μου καθημερινότητα. Αντιθέτως, συνεχώς σε συμβουλεύω να εμπλουτίζεις τη διατροφή σου με μικρά και μη λιπαρά σνακ που σε γεμίζουν ενέργεια.
Σαν ενημερωμένη fitness editor θα σου συστήσω το δικό μου μυστικό για αδυνάτισμα, που με διατηρεί χορτάτη χωρίς να με “φορτώνει” με θερμίδες και λιπαρά. Το σνακ στο οποίο ορκίζομαι και δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι οι γευστικές μπάρες δημητριακών, που ακούν στο όνομα Nature Valley! Όπως κάθε γυναίκα που σέβεται το σώμα της, έτσι κι εγώ βρήκα το δικό μου τρόπο, ώστε να μην πεινάω ποτέ και να έχω ενέργεια στη δουλειά και στο γυμναστήριο. Η υπέροχη γεύση τους ταιριάζει τέλεια με τον πρωινό μου καφέ, το απογευματινό μου φρούτο ή πολλές φορές αντικαθιστούν το βραδινό μου γεύμα.
Είναι ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ, που μπορείς να φας κάθε ώρα της ημέρας χωρίς ενοχές. Δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, που προκαλούν το αίσθημα κορεσμού για ώρες. Αυτές οι τραγανές λιχουδιές, με περισσότερο από 50% νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την ημέρα σου απολαυστικά, χωρίς να νιώθεις τύψεις για τις υψηλές θερμίδες ή λιπαρά. Αφού λοιπόν σου ανέλυσα όλα τα θετικά που μπορούν να προσφέρουν στο σώμα και στη δίαιτά σου, σου άφησα το καλύτερο για το τέλος. Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley κυκλοφορούν σε 4 υπέροχες γεύσεις και ικανοποιούν κάθε διατροφικό γούστο. Επέλεξε το μέλι, τη σοκολάτα, το μήλο ή το cranberry και δώσε νόημα και γεύση στη καθημερινότητά σου.

Read More

And More