ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η “μάχη” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016

Γεννημένη μαχήτρια η Νικόλ Κυριακοπούλου, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ θα διαγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Όσες δυσκολίες και αν εμφανίζονται στη διαδρομή της προς την κορυφή προσπαθεί να παλεύει για το καλύτερο. Αυτήν την περίοδο κάνει εντατικές θεραπείες αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε, “οστικό οίδημα σκαφοειδούς οστού άκρου ποδός” διέγνωσαν οι γιατροί, με στόχο να μην χάσει την ευκαιρία να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να κερδίσει μια διάκριση για την Ελλάδα. Με συνεχόμενες και πολύωρες θεραπείες το παλεύει δυναμικά και το μόνο σίγουρο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν το βάζει κάτω με τίποτα.

Η Νικόλ εκτός από αθλήτρια, όπως την γνωρίζει το ευρύ κοινό, έχει και τη γυναικεία της πτυχή, κάτι που δεν κρύβεται ούτε εντός ούτε εκτός του γηπέδου. Την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση και τον ελεύθερο της χρόνο επιλέγει να περιποιείται τον εαυτό της καθώς θέλει να αισθάνεται όμορφη. Γνωρίζει όλα τα μυστικά του σωστού μακιγιάζ και δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πριν κάθε αγώνα, σαν γνήσια γυναίκα, περιποιείται τον εαυτό της ώστε να είναι και να νιώθει όμορφη.

Προσέχει τη διατροφή της ακολουθώντας την κλασσική μεσογειακή διατροφή, η οποία περιλαμβάνει πάντα σαλάτα και κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι ενώ αποφεύγει συστηματικά, με αυστηρή πειθαρχεία τα γλυκά, τα αναψυκτικά και τους υδατάνθρακες. Με υγιεινή διατροφή και ισορροπημένη προπόνηση διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση καθώς ένα από τα μεγαλύτερα εφόδια, όπλα της στους αγώνες είναι το σώμα της και φυσικά ο σωστός αθλητικός εξοπλισμός.

Έχοντας πάντα στόχο τα ύψη θα προσπαθήσει να δώσει σε λίγες μέρες μια από τις μεγαλύτερες μάχες της, αν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και ίσως μια διάκριση για την Ελλάδα.

Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη που είχε δώσει στο TLIFE!

Read More

And More