Ο Δ. Γρηγοράκης σε καλεί να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Η Επιστημονική Ομάδα “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” και ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, γιορτάζουν και φέτος, για 10η συνεχή χρονιά, την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016.

Η Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού – Διατροφής εορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, με αφορμή την επέτειο της ίδρυσης του Οργανισμού Τροφίμων & Γεωργίας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (16/10/1945). Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 η Επιστημονική Ομάδα “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ”, διοργανώνει ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα: “Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την υγεία μου”.

Οι ευρύτερες εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας “ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ” έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.


Από το πρωί της Κυριακής (16/10)
οι ειδικοί της διατροφής με επικεφαλή τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι για να σε ενημερώσουν σχετικά με τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής στην υγεία.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Δωρεάν λιπομέτρηση.
  • Τεστ μεταβολισμού.
  • Ενημέρωση του κοινού σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.
  • Υπολογισμός του ατομικού Δείκτη Μάζας Σώματος.
  • Συμπλήρωμα του ειδικού test “Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή μου;”
  • Συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσετε τη διατροφή σας, λαμβάνοντας δωρεάν το ειδικά σχεδιασμένο έντυπο “Ημερολόγιο Διατροφής”.

Η ημέρα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα διαιτητικά εδέσματα και να λάβουν ως δώρο διάφορα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει για πρώτη φορά η παρουσίαση του μοναδικού βιβλίου “Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή” του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, που αποδεικνύει πως η διατροφή μπορεί να γίνει σύμμαχος στην καταπολέμηση των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Ελάτε όλοι μαζί να γιορτάσουμε
μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στη Διατροφή!

Μάθετε περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016 στον παρακάτω σύνδεσμο: http://logodiatrofis.gr/pagkosmia-imera-diatrofis-2016

Read More

And More