Site icon TLIFE

Ο Marc Jacobs κάνει skateboard;

H αλήθεια είναι πως ίσως είναι λίγο αργά να φορέσεις τα home boy παντελόνια και να κατέβεις στο Σύνταγμα για φιγούρες στο μέσο της πλατείας. Όμως η νέα πρόταση στην σειρά special items του Marc Jacobs ενδέχεται να σε κάνει να το ξανασκεφτείς.

Πού ξέρεις μπορεί το στιλάτο skateboard σου να χαροποιήσει ιδιαίτερα τον αγαπημένο σου, ο οποίος ξημεροβραδιαζόταν στην εφηβεία στα σκαλοπάτια της γειτονιάς με μια σανίδα στο χέρι.

Δεν πρέπει να σε εκπλήσσει η νέα αυτή πρόταση των καταστημάτων Marc By Marc Jacobs, ιδιαίτερα ύστερα από την δημιουργία αντίστοιχων σανίδων και από τον οίκο Lοuis Vuitton.

Το skateboard κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά μοτίβα στα καταστήματα Marc Jacobs σε μόλις 100 αντίτυπα το καθένα. Παρά το συλλεκτικό χαρακτήρα τους, οι σανίδες κοστίζουν 89 δολάρια, δηλαδή μόλις 65 ευρώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φωτογραφία που επιλέχθηκε για το ένα από τα δύο σχέδια, η οποία και απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα με μώλωπες και μαυρισμένο μάτι. Μήπως η γνωστή εταιρεία θέλει να σε προειδοποιήσει για κάτι; Αν λοιπόν δεν είσαι έτοιμη να αναπτύξεις ταχύτητα πάνω σε τέσσερις ρόδες, ίσως θα ήταν καλύτερα να κρεμάσεις το design skateboard σου στον τοίχο.
© 2024 tlife.gr