Ο σεφ της Gisele αποκαλύπτει την πολύ αυστηρή δίαιτά της

Εκείνη έχει ένα από τα πιο φανταστικά σώματα του modeling. Μακριά καλλίγραμμα πόδια και κοιλιακοί που κόβουν την ανάσα. Εκείνος παίκτης baseball, προσέχει αυστηρά τη διατροφή του και δεν παρεκτρέπεται ποτέ. Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady είναι ένα από τα πιο fit ζευγάρια της σόουμπιζ, και αυτό αποκαλύπτει και ο προσωπικός τους σεφ, ο οποίος έχει αναλάβει να τους διατηρήσει σε φόρμα μέσω του αυστηρού διατροφικού του προγράμματος.

“To 80% αυτών που τρώνε, είναι λαχανικά. Αγοράζω τα πιο φρέσκα, και αν δεν είναι βιολογικά δεν τα χρησιμοποιώ. Μερικές τροφές που τρώνε είναι: καστανό ρύζι, κινόα και φασόλια. Το υπόλοιπο 20% είναι κρέας με καθαρή πρωτεΐνη: μπριζόλα από κρέας που έχει τραφεί με βιολογικά χόρτα, πάπια και κοτόπουλο. Από ψάρι χρησιμοποιώ κυρίως σολομό” λέει ο προσωπικός μάγειρας της Βραζιλιάνας καλλονής.

Τι αποφεύγει η οικογένεια της Gisele και τι άλλο τρώει; Αποφεύγει τη λευκή ζάχαρη, το λευκό αλεύρι και το αλάτι. Ο μάγειρας της οικογένειας χρησιμοποιεί ωμό ελαιόλαδο χωρίς όμως να μαγειρεύει τα φαγητά του με αυτό. Αντ’ αυτού χρησιμοποιεί λάδι καρύδας και για κανένα λόγο δεν επιλέγει απλό αλάτι! Τα φαγητά του έχουν γεύση από ροζ αλάτι Ιμαλαΐων. Επίσης το ζεύγος αποφεύγει τον καφέ, τα μανιτάρια και τα γαλακτοκομικά. Α! Και ούτε λόγος φυσικά για junk food! Αυτή είναι μια ξεχασμένη λέξη για την οικογένεια Bündchen- Brady!

Read More

And More