Olivia Culpo: Έτσι διατηρεί την αξιοζέλευτη φιγούρα της η Μις Υφήλιος 2012

Η Olivia Culpo είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, για την ακρίβεια ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2012, όταν και πήρε τον τίτλο της Μις Υφήλιος. Ο τίτλος αυτός σημαίνει πως η 26χρονη, ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής.

Η Culpo αλλάζει συνεχώς την διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής της. Με τη βοήθεια της προσωπικής της γυμνάστριας, Marlene Martinez, έχουν ένα αναπτύξει ένα πρόγραμμα το οποίο μόνο εύκολο δεν το λες, για να διατηρεί η Culpo την τόσο εντυπωσιακή φιγούρα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Η διατροφή της

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από βιολογικά φαγητά, πλούσια σε πρωτεϊνη, ενώ αποφεύγει επεξεργασμένα φαγητά και όσα έχουν ζάχαρη, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν το δέρμα της. Σε συνένευξή της το 2017, είχε δηλώσει πως προσπαθεί να τρώει ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο συνήθως αποτελείται από κινόα, ασπράδια αυγών, λαχανίδες, γλυκοπατάτες και μισό αβοκάντο.

Όπως η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez, έτσι και η πρώην Μις Υφήλιος, εξισορροπεί την δατροφή της, τρώγοντας και κάποιους υδατάνθρακες, για να μπορεί να έχει ενέργεια και μύες. Σε άλλη συνέντευξή της, έχει δηλώσει πως κάθε γεύμα της περιλαμβάνει και λαχανικά στον ατμό, γιατί είναι πιο εύκολο για τον οργανισμό της να τα χωνέψει απ’ ότι αν ήταν ωμά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Όσο για το πως μπόρεσε να χάσει κιλά πριν τα καλλιστεία, η ίδια το αποδίδει στον ανανά και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. “Ο ανανάς μειώνει το πρήξιμο. Τα καλλιστεία είναι μόνο μια μέρα και θες να δείχνεις όσο πιο όμορφη γίνεται”.

Όπως όλοι όμως, ακόμα και η Olivia Culpo, έχει τις αδυναμίες της. Ακόμα κι όταν είναι σε δίαιτα πριν από κάποια επίδειξη, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τα τοστ με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Το πρόγραμμα γυμναστικής της

Μετά τον τίτλο της το 2012, έχει καταφέρει να διατηρεί το σώμα της, χάρη σε ένα πρόγραμμα που θυμίζει γιόγκα και γυμνάζει όλο το σώμα της. Η ίδια έχει δηλώσει πως τις αρέσει να εναλλάσει το πρόγραμμά της ανάμεσα στις πιλάτες και το kick boxing. Το boxing είναι ένας ιδανικός τρόπος για να χάσεις κιλά και να αποκτήσει δύναμη στον κορμό και το προτιμούν super models, όπως η Gigi Hadid.

Σε άρθρο που έγραψε το 2016, πως της αρέσει να κάνει διατάσεις κάνοντας γιόγκα, να κάνει push ups και σανίδες. Υπογράμμισε μάλιστα, την σημαντικότητα του να κάνεις διατάσεις.

Οι ασκήσεις που κάνει με την προσωπική της γυμνάστρια, επικεντρώνονται στη ενδυνάμωση των μυών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Βέβαια, αυτό που πιστεύει πιο έντονα απ’ όλα όσο αφορά την επιτυχία της διατροφής και την γυμναστικής της η Αμερικανίδα καλλονή, είναι ότι δουλεύει με ανθρώπους που συμπαθεί και έχει μια πολύ καλή σχέση με την γυμνάστριά της. “Αν γυμνάζεσαι πολύ νωρίς το πρωί, θα υπάρξουν και δάκρια πολλές φορές, εκτός από τον ιδρώτα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου κάποιον που είναι σωστός για σένα”.

Read More

And More